Idee voor een nieuwjaarsfeestje?

Idee voor een nieuwjaarsfeestje?

Op een originele Rotterdamse manier het nieuwe jaar inluiden met collega's, vrienden of familie? Klik dan verder....

Het wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen geblazen. Laat je informeren over de mogelijkheden voor een besloten groep (maatwerk), waarbij je exclusief beschikt over één of meerdere touriingcars. Een groepsuitje via één van de vele verschillende openbare rondjes is uiteraard ook mogelijk. Bekijk daarvoor de verschillende data's en thema's van de publieke rondjes.

Maatwerk
Wanneer je een Rondje Rotterdam met bijvoorbeeld Simon Stokvis kiest, wordt het script op maat gemaakt en heeft Simon een fantastisch programma met bijzondere anekdotes speciaal voor en over jou en je genodigden. Alle artiesten zorgen voor een onvergetelijke belevenis, met een persoonlijke twist.

Of bijvoorbeeld een Rondje ‘PROEF’ Rotterdam, een culinaire stadstour met Rotterdamse artiesten en een overheerlijk Rotterdams menu welke op diverse locaties wordt genuttigd.

En vooral ook een Rondje Rotterdam borrelt met Naar de Haaien. Een gezellige bustour gevuld met diverse historische, architectonische en culinaire bijzonderheden van Rotterdam.

Via een uitgebreid netwerk en de horecapartners zijn er tal van mogelijkheden om jouw groepsuitje of personeelsuitje compleet te maken. Het aantal en gewenste tussenstops, gangen of artiesten is zelf te bepalen. Bij interesse vul onderstaand formulier in, neem contact op via 010 820 9226 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

DEEL DIT BERICHT OP: