Skip to main content

  

Rondje Rotterdam met Joris Lutz

Rondje Rotterdam met Joris Lutz "Dwars door de stad"

Joris Lutz neemt je mee dwars door Rotterdam. En waar je dan allemaal heen gaat? Dat weet alleen Joris, het is iedere keer weer een verrassing. Zelfs voor echte Rotterdammers is deze “dwars door de stad” een geweldige belevenis. Joris kent als geen ander de mooiste geheimen van de stad en kan je steeds weer verrassen.

We lopen óf rijden door de stad, het is sowieso altijd feest.
Met ruimte voor anekdotes, humor, muziek, bijzondere plekjes en een lekker drankje tussendoor, belooft het een bijzondere middag te worden. 

Bekende Rotterdammer Joris Lutz is theaterman, presentator, zanger/gitarist maar vooral entertainer. Met zijn onvervalste Rotterdamse humor is Joris een graag geziene artiest in Rotterdam. Joris is altijd in staat om op gepaste wijze, met kwinkslagen, passende anekdotes of geweldige liedjes de juiste toon te zetten. Hij voelt de sfeer prima aan, en speelt op perfecte wijze in op omstandigheden,  kortom een echte entertainer. Joris Lutz genoot landelijke bekendheid door theater- en tv optredens in onder meer series als "Ha die Pa", "Dancing with the stars" etc.

Horeca

Tijdens het rondje is er een tussenstop bij een van onze horecapartners hier is er gelegenheid voor een sanitaire stop en krijgen de gasten drankjes naar keuze geserveerd. Dit is het standaard arrangement. Uiteraard zijn er tal van andere mogelijkheden, welke wij u graag nader toelichten.

Entertainment:
Tijdsduur:
2.5 uur
Type:
Wandeltocht en bustour
Horeca:
Tussenstop met borreltje
Prijs:
Op aanvraag

Neem contact op
Aantal:
max. 57 personen

Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw bericht in.