Skip to main content

  

Groepsuitje in Rotterdam

Beleef samen met jouw gezelschap een geweldige dag in Rotterdam met Rotterdamse artiesten!

Rondje Rotterdam biedt jou en je gezelschap een dagje uit in Rotterdam wat gegarandeerd lachen en plezier zal zijn. Denk aan een familie uitje, vriendenuitje, seniorenuitje of vrijgezellenfeest. Ieder Rondje Rotterdam is een schoolreisje voor volwassenen.

Geef er een eigen invulling aan, jij beslist! Per bus, boot of liever te voet? Daarnaast ook borrelen, dineren, feesten? Alles is mogelijk.

In samenwerking met onze horecapartners en uitgebreid netwerk maken wij het gezellige groepsuitje in Rotterdam compleet. Kies een thema en artiest en wij regelen de rest. Het script kunnen wij aanpassen naar de samenstelling van het gezelschap en de reden van het uitje, waardoor het een onvergetelijke belevenis zal zijn met een persoonlijke twist.

Wij stellen een uniek Rondje Rotterdam samen en ontzorgen zoveel mogelijk. Draaiboeken, gepersonaliseerde uitnodigingen en een host die op de dag zelf alles goed begeleidt, maakt het mogelijk om volop van deze dag in Rotterdam te genieten.

Wanneer je een Rotterdamse Tour met Rondje Rotterdam met bijv. Simon Stokvis of Joris Lutz kiest, wordt het script op maat gemaakt met een fantastisch programma met bijzondere anekdotes, speciaal voor en over jou en je genodigden. Alle Rondje Rotterdam artiesten zorgen voor een onvergetelijke belevenis met een persoonlijke twist.

Ook zijn er leuke toevoegingen bij te boeken voor een shot extra adrenaline of om de team spirit te bevorderen. Denk hierbij aan activiteiten als een Rib-Adventure, Escaperoom, Tabletgame, workshop smartlappen zingen en nog veel meer. Op deze wijze wordt jullie bezoek aan Rotterdam wel heel bijzonder.

Waar wacht je nog op? Reserveer hier jouw onvergetelijk dagje Rotterdam.

Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier.
Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw bericht in.

Entertainment:
Tijdsduur:
Maatwerk
Type:
Alle thema's kunnen op maat worden gemaakt
Horeca:
Maatwerk
Prijs:
Op aanvraag

Neem contact op
 • Het was hartstikke leuk. Echt genoten. En wat deden ze het leuk 😁
  joke Lubbers
 • Rondje Rotterdam met Simon en Bep. Heel erg leuk om te doen. Rondje vliegt voorbij met die mannen. Koffiepauze in schitterend Delfshaven.
  Al Ro
 • Heel gezellig !!!
  J. van der Ree Doolaard
 • Super leuke dag gehad. Simon en Bep deden t geweldig .Heel gezellig ook met de liedjes erbij. Mijn moeder van 92 heeft enorm genoten . Ze herkende Rotterdam niet meer terug. Je komt op plekjes waar je normaal niet zo snel komt . Kortom t was een fantastische dag.
  Li Kan
 • Wat een middag. Echt veel leerzame momenten met een giga berg humor. Echt een super aanrader. En het is voorbij voordat je er erg in hebt. Een topmiddag met Roel en de Chauffeur van de bus. Wat een feest. Dank dank.
  maurice van kempen
 • Eenvoudig te bestellen, goede en duidelijke informatie en als klapper een leuke en informatieve show op de bus. Bedankt aan het SS team.
  Luc Harding

Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw bericht in.