Rondje Rotterdam

Rondje Rotterdam is een oer Rotterdamse onderneming gespecialiseerd in de organisatie van (bedrijfs)evenementen en gevestigd in -hoe kan het ook anders-, Rotterdam. Rotterdams entertainment en bijzondere Rotterdamse locaties vormen een belangrijke basis voor al onze concepten. Uiteraard is het vermaarde Rondje Rotterdam ons paradepaard. Wij zijn een bedrijf met veel gevoel voor Rotterdam en alles wat Rotterdam zo leuk maakt, met die onmiskenbare Rotterdamse hands-on mentaliteit. Wij zijn gevestigd op de meest markante plek in Rotterdam, aan boord van het ss Rotterdam, een uitermate inspirerende plek midden in het bruisende Rotterdam waar ons team, dagelijks aan nieuwe concepten werkt.

Bijzondere wensen?

Indien je bijzondere eisen of wensen hebt ten aanzien van een Rondje Rotterdam, houden wij hier graag rekening mee. Wil je een aangepast Rondje Rotterdam of een Rondje Rotterdam volledig op maat, laat het ons gerust weten, wij denken graag mee! Ons team heeft jarenlange ervaring in de evenementen sector en is buitengewoon goed ingevoerd in Rotterdam.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen, wij staan open voor suggesties of aanbevelingen om Rondje Rotterdam nog completer te maken, vertel ons jouw ervaringen! Een openbaar Rondje Rotterdam is op veilige wijze online te boeken en te betalen via Ideal. 

 

Rondje Rotterdam, dat kan alleen in Rotterdam!