Skip to main content

  

Rondje Rotterdam op de fiets

Rondje Rotterdam op de fiets

Ga op pad met vrienden, familie en/of collega's en maak fietsend kennis met de stad Rotterdam!

Het voordeel van op pad gaan met de fiets is dat we veel highlights kunnen bezoeken en bekijken, zoals De Rotterdam, de Euromast, de Erasmusbrug, de Markthal, en nog veel meer Rotterdamse iconen. Wie van jullie zijn al bekend met Rotterdam? Deel onderling ervaringen uit!

Jullie gaan op pad met een van onze Rotterdamse artiesten of enthousiaste stadsfanaten. Ieder heeft zijn eigen verhaal en neemt jullie mee in wat Rotterdam voor hun betekent. Persoonlijke verhalen worden afgewisseld met feitjes over alle hotspots. Leer Rotterdam op een unieke manier beter kennen. We combineren de geschiedenis met de positieve veranderingen die Rotterdam heeft ondergaan om te zijn wat het nu is; een gastvrije moderne stad mét een hart. Klaar om iedereen hartelijk te begroeten!

Neem contact op voor de mogelijkheden! 

 

 

Entertainment:
Tijdsduur:
In overleg
Prijs:
Op aanvraag

Neem contact op
Aantal:
Minimaal 8 personen
Wij hadden 30 Juni een rondje Rotterdam, Samen hebben we Genoten van Simon en Bep. Écht een rondje om nog een keertje over té doen met als afsluiter eten op het SS Rotterdam.
conny Goorden
Hele leuke en fijne ervaring.
Peter Buys
Echt top! Simon Stokvis en Bep. zeker doen!
dennis kobessen
Aanrader
Jennie Simons
Als je een leuke en gezellige middag wilt beleven, ga dan mee met Simon Stokvis, journalist van de Rotterdamse rioolkrant 'De Bruine'. Hij neemt je mee door 'zijn' Rotterdam en je zult verrast worden door zijn illustratieve liedteksten (en prachtige zangstem) en bijzondere verhalen. Samen met zijn goede vriend Bep bezorgd hij je een onvergetelijke middag...
EAK shoott
Was heel leuk om dit met het hele gezin te mogen doen.....TOP 14 november 2023
Wilma Van Der Veen
Hilarisch theater van Simon en Bep
Leen Schakelaar

  Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

  Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

  Vul de naam van de contactpersoon in.
  Vul een geldig e-mailadres in.
  Vul jouw telefoonnummer in.


  Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

  Invalid Input
  Vul het aantal personen in.
  Invalid Input
  Invalid Input
  Vul uw bericht in.