Skip to main content

  

Rondje Rotterdam met Jack Kerklaan

Voor elk gezelschap bestaat de mogelijkheid een Rondje Rotterdam mee te maken onder leiding van Jack Kerklaan. Dit Rondje Rotterdam laat de gasten op een cabareteske manier in onvervalst Rotterdams dialect het mooie Rotterdam ontdekken.  

Jack Kerklaan neemt jullie mee op Katendrecht; een verrassend stukje Rotterdam met een rijke historie in een geheel nieuw jasje gestoken. Of kies voor het centrum, ook daar heeft Jack veel over te vertellen.

Jack Kerklaan, Rotterdammer en entertainer in hart en nieren, is ondermeer bekend van RTV Rijnmond als razende reporter. Als entertainer/acteur is Jack de ongekroonde koning van het ludieke amusement. In rap tempo vertelt hij de meest doldwaze anekdotes zoals alleen de echte Rotterdammers kunnen. Opletten geblazen dus tijdens een Rondje Rotterdam met Jack, want voor je het weet ben je de weg kwijt! Alhoewel het met zijn kenmerkende outfit lastig is Jack kwijt te raken, daarbij zorgt hij er met zijn Oud Hollandsche 'Roeptoeter' wel voor dat iedereen bij de les blijft.

Tijdens jullie Rondje Rotterdam kan er een stop worden gemaakt bij een van onze horecapartners. Hier krijgen jullie een drankje naar keuze aangeboden.

Het Rondje Rotterdam kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld een bezoek aan het Pinballmuseum, een rondleiding bij Tattoo Bob of een avontuur in de Escaperoom van het ss Rotterdam. Ook kunnen wij een borrel of diner bij een van onze partners verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Entertainment:
Tijdsduur:
2.5 uur
Type:
Wandel- of fietstocht
Horeca:
Tussenstop met borreltje
Prijs:
Op aanvraag

Neem contact op
Aantal:
Vanaf 10 personen
Wij hadden 30 Juni een rondje Rotterdam, Samen hebben we Genoten van Simon en Bep. Écht een rondje om nog een keertje over té doen met als afsluiter eten op het SS Rotterdam.
conny Goorden
Hele leuke en fijne ervaring.
Peter Buys
Echt top! Simon Stokvis en Bep. zeker doen!
dennis kobessen
Aanrader
Jennie Simons
Als je een leuke en gezellige middag wilt beleven, ga dan mee met Simon Stokvis, journalist van de Rotterdamse rioolkrant 'De Bruine'. Hij neemt je mee door 'zijn' Rotterdam en je zult verrast worden door zijn illustratieve liedteksten (en prachtige zangstem) en bijzondere verhalen. Samen met zijn goede vriend Bep bezorgd hij je een onvergetelijke middag...
EAK shoott
Was heel leuk om dit met het hele gezin te mogen doen.....TOP 14 november 2023
Wilma Van Der Veen
Hilarisch theater van Simon en Bep
Leen Schakelaar

  Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

  Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

  Vul de naam van de contactpersoon in.
  Vul een geldig e-mailadres in.
  Vul jouw telefoonnummer in.


  Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

  Invalid Input
  Vul het aantal personen in.
  Invalid Input
  Invalid Input
  Vul uw bericht in.