Ervaar Rotterdam als nooit tevoren met Rotterdamse artiesten

weblogo

Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier)

Simon StokvisDankzij de bekende televisieserie Toen Was Geluk Heel Gewoon is Simon Stokvis de beroemdste putjesschepper van ons land. Zelf vindt hij de term ‘putjesschepper’ geen gelukkige, maar het ligt nou eenmaal lekker in de volksmond, vandaar dat hij er vrede mee heeft.

Simon heeft een geweldige carrière gemaakt in de Rotterdamse Riool. Hij werkt er sinds zijn twaalfde - is gelijk na de lagere school begonnen – en is sinds oktober 1965 hoofdredacteur van de Bruine Rotterdammer. De Bruine Rotterdammer is het onafhankelijk opinieweekblad van de Rotterdamse Riool. Wat ooit begon als een eenvoudig rioolkrantje is inmiddels uitgegroeid tot een weekblad waar rekening mee gehouden wordt. In de hoedanigheid van hoofdredacteur heeft Simon de afgelopen decennia menig prominent mogen ontmoeten.

Simon Stokvis heeft tientallen anekdotes over bijzondere Rotterdamse gebeurtenissen en Rotterdamse persoonlijkheden. Piet Hein, Bep van Klaveren, Pim Fortuyn of Coen Moulijn? Je staat letterlijk stil bij al deze grootheden van de stad. Simon Stokvis maakt er een spektakelstuk van en deze ontdekkingsreis door Rotterdam is een feest om mee te maken. Dit Rotterdams onderonsje wil je niet missen.

Voor een onvergetelijk optreden wordt Simon Stokvis tegenwoordig muzikaal bijgestaan door vriend en collega Bep Roodenburg of door het Rotterdams Riool Orkest. Voor meer informatie over speciale optredens van Simon Stokvis kun je contact opnemen met Rondje Rotterdam via 010 820 9226.

(foto Roy Beusker)

 

 

 

 

 

 

Online tickets

 

Mis geen nieuws en acties

SFbBox by website