Skip to main content

  

Simon Stokvis

Het leukste personage uit de bekende televisieserie “Toen Was Geluk Heel Gewoon”

Simon Stokvis heeft een geweldige carrière in de Rotterdamse Riool, hij werkt er sinds zijn twaalfde - is feitelijk gelijk na de lagere school begonnen - en is sinds oktober 1965 hoofdredacteur van de Bruine Rotterdammer. De Bruine Rotterdammer is het onafhankelijk opinieweekblad van de Rotterdamse Riool. 

En wat ooit begon als een eenvoudig rioolkrantje is inmiddels uitgegroeid tot een weekblad waar serieus rekening mee gehouden wordt.
Een optreden van Simon is altijd een feest, hij vertelt prachtige anekdotes en zingt bekende Rotterdamse liedjes zoals “Rotterdam wordt wakker”. Uiteraard schittert Simon in Rondje Rotterdam, maar heeft u speciale wensen en wilt u wellicht voor of na een Rondje Rotterdam iets leuks met Simon neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Simon rijdt openbare rondjes Rotterdam waar je tickets voor kunt kopen. Liever iets op maat voor jouw gezelschap, bedrijf of organisatie? Geen probleem Simon is een kei in maatwerk.Voor meer informatie over optredens van Simon Stokvis kijk dan op www.simonstokvis.nl

Boek een rondje rotterdam met deze artiest

Title

  • Echt top! Simon Stokvis en Bep. zeker doen!
    dennis kobessen
  • Als je een leuke en gezellige middag wilt beleven, ga dan mee met Simon Stokvis, journalist van de Rotterdamse rioolkrant 'De Bruine'. Hij neemt je mee door 'zijn' Rotterdam en je zult verrast worden door zijn illustratieve liedteksten (en prachtige zangstem) en bijzondere verhalen. Samen met zijn goede vriend Bep bezorgd hij je een onvergetelijke middag...
    EAK shoott