Skip to main content

  

Willem van Wijk

De man met de stad op zijn benen!

Willem van Wijk, een Rotterdambassadeur in hart en nieren. Zijn kennis over Rotterdam, ongeremde enthousiasme en zijn levensverhaal is iets waar je niet omheen kan. Typerend zijn de tatoeages op zijn benen die elk exemplaar een eigen verhaal vertellen. Niet voor niets dat iedereen met hem op de foto wilt.

Hij laat je Rotterdam zien op een manier waarop jijzelf nog niet naar de stad hebt gekeken. Een verhalenverteller met ongekend veel kennis van verleden en heden, deelt zijn eigen belevenissen en gaat hierbij de verbinding aan.

Willem neemt je mee langs een route waarin kunst, architectuur en anekdotes zullen worden afgewisseld met de mooiste gedichten van verschillende schrijvers. Daarnaast kent Willem vele Rotterdamse ondernemers en winkeliers dus sta niet versteld als je in één keer een winkel binnenloopt voor een mooi verhaal.

Willem is o.a. ambassadeur van het Ronald McDonald Huis Sophia, Gers! magazine, Handen van Humanitas en is bekend bij veel Rotterdamse organisaties. Onze Rotterdambassadeur is te boeken voor een Rondje Rotterdam te voet of een op maat gemaakt Rondje met de bus voor uw gezelschap, bedrijf of organisatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Boek een rondje rotterdam met deze artiest

Invalid Input
Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Invalid Input
Vul uw bericht in.

Title