Skip to main content

  

Bedrijfsuitje in Rotterdam

Bedrijfsuitje, personeelsuitje of bedrijfsevent Rotterdam.

Een bedrijfsuitje in Rotterdam is een geweldige manier om de banden tussen collega's te versterken en tegelijkertijd de stad te ontdekken. Rotterdam biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen fietstocht, een indrukwekkende boottocht, een uitdagende klimervaring of gewoon lekker eten en drinken, Rotterdam heeft het allemaal!

Rondje Rotterdam is onderdeel van Pegasus Events. Pegasus Events is hét toonaangevende evenementenbureau van Rotterdam die jouw bedrijfsuitje of bedrijfsevenement onvergetelijk maakt! Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen voor bedrijven en staat bekend om zijn creatieve en unieke concepten, waarbij geen detail over het hoofd wordt gezien. Het team van Pegasus Events bestaat uit ervaren professionals met een passie voor evenementenorganisatie. Ze werken nauw samen met hun klanten om een ​​evenement op maat te creëren dat voldoet aan de wensen en behoeften van hun klanten. Of het nu gaat om een ​​bedrijfsfeest, een teambuildingactiviteit of een productlancering, Pegasus Events heeft de expertise om het evenement tot een groot succes te maken. 

Het bureau biedt een breed scala aan diensten, waaronder evenementenplanning, locatiebeheer, catering, decoratie, entertainment en logistiek. Het team heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners, waardoor ze de beste prijzen en kwaliteit kunnen bieden aan hun klanten. Het is daarnaast ook mogelijk om een personeelsuitje of bedrijfsevent per dagdeel te boeken.

Kijk op de website van Pegasus Events voor alle bedrijfsuitjes.

logo-pegasus.jpg

 

Neem contact op middels onderstaand contactformulier om te kijken wat Pegasus Events kan betekenen voor jouw personeelsuitje, bedrijfsfeest of netwerkborrel.

Vul jouw bedrijfsnaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Selecteer 1 of meerdere gewenste dagdelen
Vul uw bericht in.

Entertainment:
Tijdsduur:
Maatwerk
Type:
Alle thema's kunnen op maat worden gemaakt
Horeca:
Maatwerk
Prijs:
Op aanvraag

Neem contact op
 • Hele leuke en fijne ervaring.
  Peter Buys
 • Echt top! Simon Stokvis en Bep. zeker doen!
  dennis kobessen
 • Aanrader
  Jennie Simons
 • Als je een leuke en gezellige middag wilt beleven, ga dan mee met Simon Stokvis, journalist van de Rotterdamse rioolkrant 'De Bruine'. Hij neemt je mee door 'zijn' Rotterdam en je zult verrast worden door zijn illustratieve liedteksten (en prachtige zangstem) en bijzondere verhalen. Samen met zijn goede vriend Bep bezorgd hij je een onvergetelijke middag...
  EAK shoott
 • Was heel leuk om dit met het hele gezin te mogen doen.....TOP 14 november 2023
  Wilma Van Der Veen
 • Hilarisch theater van Simon en Bep
  Leen Schakelaar

  Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

  Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

  Vul de naam van de contactpersoon in.
  Vul een geldig e-mailadres in.
  Vul jouw telefoonnummer in.


  Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

  Invalid Input
  Vul het aantal personen in.
  Invalid Input
  Invalid Input
  Vul uw bericht in.