Rondje Rotterdam 'TE VOET' met Jack Kerklaan


Voor kleine gezelschappen bestaat de mogelijkheid een Rondje Rotterdam te Voet op Katendrecht mee te maken onder leiding van Jack Kerklaan.

Jack Kerklaan neemt jullie mee op Katendrecht; een verrassend stukje Rotterdam met een rijke historie in een geheel nieuw jasje gestoken.

Jack Kerklaan, Rotterdammer en entertainer in hart en nieren, is ondermeer bekend van RTV Rijnmond als razende reporter. Als entertainer/acteur is Jack de ongekroonde koning van het ludieke amusement. In rap tempo vertelt hij de meest doldwaze anekdotes zoals alleen de echte Rotterdammers kunnen. Opletten geblazen dus tijdens een Rondje Rotterdam met Jack, want voor je het weet ben je de weg kwijt! Alhoewel het met zijn kenmerkende outfit lastig is Jack kwijt te raken, daarbij zorgt hij er met zijn Oud Hollandsche 'Roeptoeter' wel voor dat iedereen bij de les blijft.

Tijdens jullie Rondje Rotterdam kan er een stop worden gemaakt bij Café De Ouwehoer. Hier krijgen jullie een drankje naar keuze aangeboden (bier/wijn/fris/koffie/thee).

Het Rondje Rotterdam 'TE VOET' kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld een bezoek aan het Pinballmuseum, een rondleiding bij Tattoo Bob of een avontuur in de Escaperoom van het ss Rotterdam. Ook kunnen wij een borrel of diner bij een van onze partners verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.