Skip to main content

  

Rotterdam sightseeing

Een citytrip naar Rotterdam? Daar hoort natuurlijk ook het bekijken van de highlights van Rotterdam bij. Kies vandaag nog voor Rondje Rotterdam: sightseeing in Rotterdam was nog nooit zo leuk.

Bekijk de highlights

Je kunt de bezienswaardigheden en hoogtepunten van Rotterdam zelf gaan bekijken, bijvoorbeeld te voet, per bus of natuurlijk varend. Het is nog veel leuker als een rasechte Rotterdamse entertainer je door de stad heen leidt. Die weet immers ook alle verborgen pareltjes van de stad te vinden.

Meer dan alleen sightseeing

Onze Rotterdam sightseeing voert je langs bekende plaatsen als de Euromast, De Markthal, De Koopgoot en de Kop van Zuid, maar ook het ss Rotterdam – het startpunt van onze tour. De leiding van de rondleiding is in handen van echte Rotterdamse entertainers. Verwacht dus geen saaie route met alleen maar feitjes en historie – wij zorgen dat jouw dagje Rotterdam een echte belevenis wordt.

Met wie ga jij mee?

Kies je voor een rondje in de bus met Simon Stokvis, een rondje te voet met Joris Lutz of een rondje Rotterdams met Roel Pot? We bieden voor ieder gezelschap verschillende sightseeing experiences aan. Meer weten? Je kunt al onze opties hier bekijken.

Boek jouw tickets vandaag nog online en maak van jouw sightseeing in Rotterdam een ervaring om nooit te vergeten. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Tot zien in Rotterdam!

Met wie ga jij op stap in Rotterdam?

Rotterdam sightseeing
 • Hele leuke en fijne ervaring.
  Peter Buys
 • Echt top! Simon Stokvis en Bep. zeker doen!
  dennis kobessen
 • Aanrader
  Jennie Simons
 • Als je een leuke en gezellige middag wilt beleven, ga dan mee met Simon Stokvis, journalist van de Rotterdamse rioolkrant 'De Bruine'. Hij neemt je mee door 'zijn' Rotterdam en je zult verrast worden door zijn illustratieve liedteksten (en prachtige zangstem) en bijzondere verhalen. Samen met zijn goede vriend Bep bezorgd hij je een onvergetelijke middag...
  EAK shoott
 • Was heel leuk om dit met het hele gezin te mogen doen.....TOP 14 november 2023
  Wilma Van Der Veen
 • Hilarisch theater van Simon en Bep
  Leen Schakelaar