Skip to main content

  

Rondje Rotterdam Vaart

Rondje Rotterdam Vaart

Eén van de mooiste manieren om Rotterdam te ontdekken is natuurlijk vanaf de Maas, Rotterdam is tenslotte niet voor niets De Maasstad. De vaartocht begint bij het voormalig cruiseschip het ss Rotterdam, uiteraard is een andere opstapplaats ook mogelijk.

Tijdens een vaartocht over de Maas vaar je o.a. de Rotterdamse skyline tegemoet, zwaaien we één van de vele en imposante cruiseschepen uit, of varen we door de diverse gezellige binnenhaventjes die onze stad rijk is. Als je wilt wordt er een tussenstop gemaakt (of meerdere) bij onze Rotterdamse partners voor een pauze met een hapje en/of een drankje. Of kies je ervoor dat er gedineerd wordt aan boord bij het ss Rotterdam? Dan kan er ook een feestelijke afsluiting worden verzorgd.

Voor de avonturiers is het mogelijk om over te stappen op een RIB boot. Met hoge snelheden tot wel 80km/u vaar je over de Maas. 

Verken je liever nog wat meer van de omgeving, aan land? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat er fietsen of tandems klaar staan, onder begeleiding van een gids kom je dan nog meer over Rotterdam te weten.

Of wilt u vooral ervaren wat Rondje Rotterdam Vaart te bieden heeft? Ons entertainment van Rotterdamse komaf maakt jouw Rondje Rotterdam Vaart nog een stukje leuker. Zij hebben hilarische anekdotes over bijzondere Rotterdamse gebeurtenissen, cultuur, architectuur, zeehelden en andere Rotterdamse persoonlijkheden. Tevens verzorgen zij typisch Rotterdamse optredens, om er zodoende een onvergetelijke ervaring van te maken.

Het Rondje Rotterdam Vaart kan volledig voor jou en jouw gezelschap op maat worden gemaakt. Hierbij is er keuze uit diverse artiesten, horecastops en schepen. Niets is te gek voor Rondje Rotterdam. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Entertainment:
Tijdsduur:
In overleg
Type:
Vaartocht
Horeca:
Maatwerk
Prijs:
Op aanvraag

Neem contact op
Hele leuke en fijne ervaring.
Peter Buys
Echt top! Simon Stokvis en Bep. zeker doen!
dennis kobessen
Aanrader
Jennie Simons
Als je een leuke en gezellige middag wilt beleven, ga dan mee met Simon Stokvis, journalist van de Rotterdamse rioolkrant 'De Bruine'. Hij neemt je mee door 'zijn' Rotterdam en je zult verrast worden door zijn illustratieve liedteksten (en prachtige zangstem) en bijzondere verhalen. Samen met zijn goede vriend Bep bezorgd hij je een onvergetelijke middag...
EAK shoott
Was heel leuk om dit met het hele gezin te mogen doen.....TOP 14 november 2023
Wilma Van Der Veen
Hilarisch theater van Simon en Bep
Leen Schakelaar

  Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

  Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

  Vul de naam van de contactpersoon in.
  Vul een geldig e-mailadres in.
  Vul jouw telefoonnummer in.


  Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

  Invalid Input
  Vul het aantal personen in.
  Invalid Input
  Invalid Input
  Vul uw bericht in.