Skip to main content

  

Rotterdam bezienswaardigheden

Je kijkt naar buiten: De Kuip, Euromast en Markthal trekken aan je voorbij. Dat kan maar een ding betekenen; je bent in Rotterdam. In Rotterdam is altijd wat te zien of te doen. Het uitgebreide aanbod aan culturele, sportieve en culinaire bezienswaardigheden en uitjes maakt deze mooie stad dan ook tot ware must-see.

Rondje Rotterdam biedt je een unieke manier om de bezienswaardigheden in Rotterdam te bekijken. Ga mee met Simon Stokvis, Roel Pot, Joris Lutz of een van de andere rasechte Rotterdamse stadsgidsen en entertainers. Zittend in een luxe touringcar geniet je van de mooie anekdotes, het entertainment en de kennis van de gids. Ook meteen genieten van al het culinairs dat Rotterdam te bieden heeft? Kies dan voor een Rondje Proef Rotterdam.

Wat te doen in Rotterdam?

Er is altijd genoeg te doen in Rotterdam, of je nu op zoek bent naar een ontspannen of juist actief uitstapje, liever naar een museum gaat of een concert in Ahoy bijwoont. In Rotterdam kan het allemaal. Rondje Rotterdam biedt dan ook niet alleen rondjes in een touringcar aan, er zijn ook verschillende wandelrondjes met Rotterdamse stadsgidsen – en dat is nog maar het begin van alle mogelijkheden.

Rondje rotterdam

Meer weten over de leukste manier om Rotterdamse bezienswaardigheden te ontdekken? Neem vandaag nog een kijkje tussen alle Rondjes Rotterdam.

Met wie ga jij op stap in Rotterdam?

Rotterdam bezienswaardigheden
 • Het was hartstikke leuk. Echt genoten. En wat deden ze het leuk 😁
  joke Lubbers
 • Rondje Rotterdam met Simon en Bep. Heel erg leuk om te doen. Rondje vliegt voorbij met die mannen. Koffiepauze in schitterend Delfshaven.
  Al Ro
 • Heel gezellig !!!
  J. van der Ree Doolaard
 • Super leuke dag gehad. Simon en Bep deden t geweldig .Heel gezellig ook met de liedjes erbij. Mijn moeder van 92 heeft enorm genoten . Ze herkende Rotterdam niet meer terug. Je komt op plekjes waar je normaal niet zo snel komt . Kortom t was een fantastische dag.
  Li Kan
 • Wat een middag. Echt veel leerzame momenten met een giga berg humor. Echt een super aanrader. En het is voorbij voordat je er erg in hebt. Een topmiddag met Roel en de Chauffeur van de bus. Wat een feest. Dank dank.
  maurice van kempen
 • Eenvoudig te bestellen, goede en duidelijke informatie en als klapper een leuke en informatieve show op de bus. Bedankt aan het SS team.
  Luc Harding