Skip to main content

  

Rotterdam bezienswaardigheden

Je kijkt naar buiten: De Kuip, Euromast en Markthal trekken aan je voorbij. Dat kan maar een ding betekenen; je bent in Rotterdam. In Rotterdam is altijd wat te zien of te doen. Het uitgebreide aanbod aan culturele, sportieve en culinaire bezienswaardigheden en uitjes maakt deze mooie stad dan ook tot ware must-see.

Rondje Rotterdam biedt je een unieke manier om de bezienswaardigheden in Rotterdam te bekijken. Ga mee met Simon Stokvis, Roel Pot, Joris Lutz of een van de andere rasechte Rotterdamse stadsgidsen en entertainers. Zittend in een luxe touringcar geniet je van de mooie anekdotes, het entertainment en de kennis van de gids. Ook meteen genieten van al het culinairs dat Rotterdam te bieden heeft? Kies dan voor een Rondje Proef Rotterdam.

Wat te doen in Rotterdam?

Er is altijd genoeg te doen in Rotterdam, of je nu op zoek bent naar een ontspannen of juist actief uitstapje, liever naar een museum gaat of een concert in Ahoy bijwoont. In Rotterdam kan het allemaal. Rondje Rotterdam biedt dan ook niet alleen rondjes in een touringcar aan, er zijn ook verschillende wandelrondjes met Rotterdamse stadsgidsen – en dat is nog maar het begin van alle mogelijkheden.

Rondje rotterdam

Meer weten over de leukste manier om Rotterdamse bezienswaardigheden te ontdekken? Neem vandaag nog een kijkje tussen alle Rondjes Rotterdam.

Met wie ga jij op stap in Rotterdam?

Rotterdam bezienswaardigheden
 • Hele leuke en fijne ervaring.
  Peter Buys
 • Echt top! Simon Stokvis en Bep. zeker doen!
  dennis kobessen
 • Aanrader
  Jennie Simons
 • Als je een leuke en gezellige middag wilt beleven, ga dan mee met Simon Stokvis, journalist van de Rotterdamse rioolkrant 'De Bruine'. Hij neemt je mee door 'zijn' Rotterdam en je zult verrast worden door zijn illustratieve liedteksten (en prachtige zangstem) en bijzondere verhalen. Samen met zijn goede vriend Bep bezorgd hij je een onvergetelijke middag...
  EAK shoott
 • Was heel leuk om dit met het hele gezin te mogen doen.....TOP 14 november 2023
  Wilma Van Der Veen
 • Hilarisch theater van Simon en Bep
  Leen Schakelaar