Skip to main content

  

Rondje Rotterdam Culinair

Rondje Rotterdam Culinair

Entertainment mét eten en drinken, wat wil je nog meer?!

Rondje Rotterdam Culinair is dè gezelligste bustour gevuld met diverse historische, architectonische en culinaire bijzonderheden van Rotterdam. Tijdens dit rondje zijn er diverse gelegenheden waar je met jouw gasten kunt genieten van een hapje en een drankje. Het is zelfs mogelijk dat dit wordt begeleid door muzikale Rotterdamse artiesten, daarmee wordt het echt een onvergetelijke ervaring.

De route wordt in overleg uitgestippeld. Je brengt bijvoorbeeld een bezoek aan één van de bierbrouwerijen die onze stad rijk is, of misschien wel twee! Hier proeven we een aantal glazen om zelf te kunnen beoordelen of dit een favoriet is.  De route met de bus wordt vervolgd via diverse bekende beziens- en wetenswaardigheden. We stappen uit voor een wandeling en een bezoekje aan de Markthal en de kubuswoningen om vervolgens door te gaan een van onze horecapartners . Al onze horecapartners bevinden zich op een mooie locatie en hebben een echt Rotterdams karakter. Na al deze gezelligheid rijden we naar Katendrecht waarbij een fotomoment op de Hoerenloper niet kan ontbreken. Om vervolgens weer bij het ss Rotterdam terug te keren.

Het Rondje Rotterdam Culinair laat je op een geheel orginele en gezellige wijze kennis maken met Rotterdam.

Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Entertainment:
Tijdsduur:
3.5 uur (maatwerk)
Type:
Bustour en wandelen
Horeca:
Horecastop bij brouwerij met 2 drankjes en hapjes
Prijs:
Op aanvraag

Neem contact op

Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw bericht in.