Rondje Rotterdam ‘Te Voet(bal)’ met Joris Lutz

rondje te voetbalBen jij een voetbal fanaat? Dan is het Rondje Rotterdam ‘Te Voet(bal)’ echt iets voor jou!

Wist je bijvoorbeeld dat Excelsior met Woudestein over het oudste voetbalstadion van Nederland beschikt?(dan rekenen we het draaien van het veld op Het Kasteel niet mee). Of dat Sparta in zijn beginjaren speelde op de plek waar nu de Euromast staat? En wist je dat de Kuip officieel Stadion Feyenoord heet, de bijnaam de Kuip heeft het stadion te danken aan door de badkuip-achtige vorm, zelfs in Engeland staat het stadion bekend als The Tub. Meer van deze feitjes en weetjes over de club en hun stadion kom je te weten in een Rondje Rotterdam 'Te Voet(bal)'.

Joris Lutz neemt je mee

Acteur, zanger en voetbalfan Joris Lutz neemt jullie mee langs de voetbalstadions van onze stad. Joris is een echte hooligan, haha nee hoor hij is een echte liefhebber en kent de clubs, hun historie en de stad als geen ander en zal je steeds weer verrassen! Anekdotes, humor, muziek, bijzondere plekjes en een lekker drankje tussendoor, maken deze bijzondere ontdekkingsreis tot een bijzondere middag!

Heel veel mogelijkheden

Met elkaar maken we dit Rondje Rotterdam ‘Te Voet(bal)’ helemaal op maat. Over het water met de watertaxi, ondergronds met de metro, of spring je liever in de bus of pakken we de tram? Tijdens het Rondje lekker een biertje, lunch of diner? Dankzij ons uitgebreide netwerk aan horecapartners zijn er heel veel mogelijkheden om jullie Rondje Rotterdam ‘Te Voet(bal)’ compleet te maken.