Rondje Rotterdam 'SPEURNEUS'

Ervaar Rotterdam in al haar glorie. Dat is het motto van Rondje Rotterdam. De imposante skyline en het uitgebreide aanbod van Rotterdam op cultureel, sportief en culinair gebied maken Rotterdam tot één van de leukste steden om te bezoeken. Rondje Rotterdam’ laat u (hernieuwd) kennis maken met onze wereldstad. Dit alles onder de bezielende en humoristische begeleiding van Herman Douw en trio Naar de Haaien.

Rondje Rotterdam is een ludieke stadstour per touringcar met Rotterdams entertainment, boordevol informatie en hilarische anekdotes. Een uitje Rotterdam met de vermaarde Rotterdamse humor. Een supergezellige, onvervalst Rondje Rotterdam met een uitzonderlijk leuk spel element, 'Speurneus!'

Het is één van de leukste manieren om Rotterdam te ontdekken.

Dat Rotterdam bruist en bubbelt weten we inmiddels, maar wat weten we eigenlijk van de historie van deze bruisende havenstad? Hoog tijd dus om eens op een ludieke wijze als 'speurneus' op zoek te gaan in het centrum van Rotterdam naar diverse verborgen schatten van de stad.

En hoe kun je dat beter doen, dan mee te gaan met een Rondje Rotterdam “Speurneus”!

Halverwege het Rondje Rotterdam vormen wij teams en gaat u gewapend met tablet, de binnenstad in om door middel van vragen, hints en tips het antwoord te vinden op een aantal typisch Rotterdamse vragen. Even een frisse neus halen dus, de beentjes strekken en nog wat leren ook! U krijgt beperkt tijd voor het beantwoorden van een vraag of een opdracht, dit om te zorgen dat ieder team gelijke kansen houdt. Een quizmaster houdt u op afstand nauwlettend in de gaten, om te zorgen dat iedereen volgens de regels speelt en dat niemand “per ongeluk” op een terrasje verdwaalt. Er zijn een aantal geweldig ludieke opdrachten zoals een foto opdracht, muziek opdracht etc. Bijzonder is het, dat de teams elkaar op de tablet kunnen volgen en zodoende de ranking bijhouden.

Uiteraard is er een prijsuitreiking, waar onze entertainers weer een belangrijke rol van betekenis zullen spelen. De grootste speurneuzen worden natuurlijk op muzikale wijze in het zonnetje gezet. Tevens wordt u na alle inspanning een heerlijke lunch of borrel aangeboden. Waarna we het Rondje Rotterdam verder voortzetten.

Rondje Rotterdam Speurneus, Een superdag in een superstad!

Uw begeleider Herman Douw heeft hilarische anekdotes over bijzondere Rotterdamse gebeurtenissen, cultuur, architectuur en persoonlijkheden. Samen met een verrassingsoptreden van trio ‘Naar de Haaien’ met typische Rotterdamse liedjes, maken onze artiesten er een onvergetelijke ervaring van. Rondje Rotterdam ‘Speurneus’ is een feestje voor iedereen.