Rondje Rotterdam met Jenny van As

In een Rondje Rotterdam met Jenny van As beginnen we bij het prachtige ss Rotterdam op Katendrecht. Allereerst rijden we over Katendrecht, waar uiteraard van alles te vertellen is over de historie en de hedendaagse ontwikkelingen. Via de Rijnhaven -waar de komende jaren een ware metamorfose zal plaatsvinden- rijden we richting de Erasmusbrug.

Eenmaal bij het water aangekomen, is Jenny niet meer te stuiten..de Maas, "haar hart gaat open bij het zien van onze rivier" zo trots als een pauw vertelt ze honderduit over het water en de havens. Weet je wat? we rijden maar 'ns een stukje langs de rivier door het Scheepvaartkwartier naar de Parkkade waar we o.a. langs de Euromast en het park rijden.

We gaan via de Parksluizen richting Delfshaven, Rotterdams meest historische deel van de stad. Na alle hoogbouw is het weer even wennen in deze omgeving, dat reeds ontstond in 1389. Na een korte wandeling gaan we weer richting het centrum en stuk van Rotterdam Oost. Ervaar Rotterdam zoals niet eerder tevoren met deze heerlijke Rotterdamse waterval, veel plezier vast!! ?