Ludieke stadstour speciaal voor dames


Rondje Rotterdam 'LADIES' is een geweldige gebeurtenis met alle leuke dingen waar vrouwen van houden. Onder leiding van echt Rotterdams entertainment bekijken we de hotspots van Rotterdam en nemen we je mee naar de leukste plekken. Zo nemen we een kijkje bij chocolatier De Bonte Koe, waar we kunnen zien hoe de mooiste chocoladelekkernijen worden gemaakt en natuurlijk wat mogen proeven. Gaan we op verkenningstocht door de leukste en meest leuke winkelstraatjes van Rotterdam, waar diverse ondernemers ons een leuke aanbieding doen. En struinen we de marktkramen van foodwalhalla de Markthal af. Om vervolgens een glas te heffen met een lekkernijtje bij een van onze horecapartners, alvorens we ons Rondje vervolgen naar het ss Rotterdam. Met Rondje Rotterdam 'LADIES' maken we op geheel andere wijze (hernieuwd) kennis met alle gezelligheid die Rotterdam te bieden heeft.

Vrouwen houden van kleuren en kleding, dus zal voor ieder een eigen kleurenanalyse worden gemaakt. Welke kleuren passen het beste bij je? En welke pasvorm staat je het mooist? Onze personal shopper en stylist geeft je de antwoorden! De diverse echt Rotterdamse artiesten, die voor de begeleiding zorgen, hebben allen hilarische anekdotes over bijzondere Rotterdamse gebeurtenissen, cultuur, architectuur en persoonlijkheden. Zij maken er een onvergetelijke ervaring van.

Kortom nodig je vriendinnen uit voor een middagje lachen en laat jullie verwennen en verrassen. Dat kan alleen in Rotterdam....!

 

Partners:

logo keetwitte huis logo cafe hover fellini rotterdam logo tante nel logo 1