Skip to main content

  

Dagje Rotterdam

Een dagje naar het mooie Rotterdam? Wij zeggen doen! Onze stad heeft veel moois te bieden en er is altijd iets te beleven. Wat dacht je van een bezoek aan de Markthal, De Kop van Zuid, historisch Delfshaven, een wandeling over de Erasmusbrug of een rondleiding door de Kuip? Natuurlijk super leuk om zelf naartoe te gaan, maar wat dacht je van een stadstour met echte Rotterdamse entertainers? Maak je dagje Rotterdam onvergetelijk en boek vandaag nog een Rondje Rotterdam.

Wat te doen in Rotterdam?

Er is altijd genoeg te zien en te beleven tijdens een dagje uit in Rotterdam. Denk hierbij niet alleen aan de grote trekpleisters zoals ze hierboven genoemd, maar ook aan de plekjes waar Rotterdammers zelf graag komen. Tijdens een Rondje Rotterdam nemen we je mee naar de mooiste bekende maar ook de onbekende plaatsen in onze stad. De opties zijn eindeloos, maar je kunt onder andere kiezen voor een:

 • Rondje Rotterdam per touring car met o.a. Simon Stokvis of Joris Lutz
 • Een rondje te voet met o.a. Jack Kerklaan
 • Ga een rondje heerlijk fietsen met een gids

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden, neem gerust een kijkje tussen het gehele aanbod rondjes. Eén ding staat in ieder geval als een paal boven water: met een Rondje Rotterdam wordt jouw dagje Rotterdam gegarandeerd lachen, gieren en brullen. Groeps- en teamuitjes zijn ook mogelijk, meer informatie daarover kun je hier vinden.

Een onvergetelijke ervaring in Rotterdam

Maak jij jouw dagje Rotterdam ook onvergetelijk? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of boek je tickets eenvoudig online.

Tot ziens in Rotterdam!

Met wie ga jij op stap in Rotterdam?

Dagje Rotterdam
 • Hele leuke en fijne ervaring.
  Peter Buys
 • Echt top! Simon Stokvis en Bep. zeker doen!
  dennis kobessen
 • Aanrader
  Jennie Simons
 • Als je een leuke en gezellige middag wilt beleven, ga dan mee met Simon Stokvis, journalist van de Rotterdamse rioolkrant 'De Bruine'. Hij neemt je mee door 'zijn' Rotterdam en je zult verrast worden door zijn illustratieve liedteksten (en prachtige zangstem) en bijzondere verhalen. Samen met zijn goede vriend Bep bezorgd hij je een onvergetelijke middag...
  EAK shoott
 • Was heel leuk om dit met het hele gezin te mogen doen.....TOP 14 november 2023
  Wilma Van Der Veen
 • Hilarisch theater van Simon en Bep
  Leen Schakelaar