Rondje Rotterdam 'op maat'. Speciaal voor groepen


bedrijven en groepen maatwerkPersoneelsuitje of groepsuitje in Rotterdam?

Beleef samen met jouw gezelschap een geweldige dag in Rotterdam met Rotterdamse artiesten! Informeer naar een Rondje Rotterdam 'op maat'!

Rondje Rotterdam biedt jou en je gezelschap een dagje uit in Rotterdam wat gegarandeerd lachen, gieren, brullen wordt. Wij informeren je graag over de talrijke mogelijkheden voor een besloten groep (maatwerk).

Ieder Rondje Rotterdam is een echt schoolreisje voor Volwassenen. En jij kunt er zelf jouw invulling aan geven. Per bus, per boot of liever te voet? Jij beslist. Lekker borrelen, dineren of feesten? Alles kan. Dankzij ons uitgebreide netwerk en horecapartners zijn er heel veel mogelijkheden om je uitje compleet te maken.

Wij helpen jou je unieke Rondje Rotterdam evenement samen te stellen, waarbij wij jou zoveel mogelijk ontzorgen. Zo kunnen wij de uitnodiging voor je voorbereiden, stellen wij de draaiboeken op en zorgen we op de dag zelf voor een leuke Host die alles voor je regelt, zodat jij ook volop kunt genieten van een gezellige dag met jouw gezelschap.

Kies een thema en/of artiest waar je voorkeur naar uitgaat en we maken jouw uitje in Rotterdam volledig voor je op maat!

Wanneer je een Rondje Rotterdam met bijv. Simon Stokvis kiest, wordt het script op maat gemaakt met een fantastisch programma met bijzondere anekdotes, speciaal voor en over jou en je genodigden. Alle artiesten zorgen voor een onvergetelijke belevenis met een persoonlijke twist.

Ook zijn er leuke toevoegingen te boeken voor een shot extra adrenaline of om de team spirit te bevorderen. Denk hierbij aan activiteiten als een Rib-Adventure, Escaperoom, Tabletgame, workshop smartlap en nog veel meer. Op deze wijze wordt jouw bezoek aan Rotterdam wel heel bijzonder. Wat dacht je van aansluitend een feestavond op een bruisende locatie in Rotterdam. Ook voor een geheel verzorgde feestavond is Rondje Rotterdam jouw partner. Impressie feestavond (aan boord van het ss Rotterdam).

Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier.
Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze accountmanagers contact met u opnemen.

 

Stel jouw Rondje rotterdam samen: