Rotterdamsch Matinee Diner

Eten en drinken
Entertainment
Rotterdamsch Matinee Diner
Matinee_diner_fb_afbeelding
Datum: zondag 22 september 2019 15:30 - 20:00

Locatie: Zalmhuis

Dit jaar is het zo ver, Rondje Rotterdam bestaat vijf jaar en dit willen wij natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Ter ere van dit feestelijk jubileum organiseren wij een Rotterdamsch Matinee Diner op 22 september 2019. 

Dit Rotterdamsch Matinee Diner zal plaatsvinden in de Grand Salle van het Zalmhuis, gelegen aan de Nieuwe Maas. Het zal een op en top ouderwets gezellige Rotterdamse middag worden met Simon Stokvis en collega Bep Roodenburg plus trio Naar de Haaien. Een middag waar gegeten, gedronken, gelachen en gedanst zal worden en ons terug doet denken aan het “Toen was geluk heel gewoon” tijdperk.

Je mag een feestelijke middag/avond verwachten waar een overheerlijk 3 gangen diner zal worden geserveerd inclusief koffie/thee/frisdrank/wijn en bier.

Tussen de gangen door zorgen onze artiesten voor diverse muzikale intermezzo’s met veel humor, leuke conferences, een quiz en vooral heel veel gezelligheid. Het zal u aan niets ontbreken op dit bijzondere Rotterdamse feestje.

Kaarten voor dit eenmalige en unieke Rotterdamsch Matinee Diner kosten €92,50 per stuk. Wil jij hierbij zijn? Haast je want er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar! Dit wordt oudewets genieten van Rotterdamse artiesten en een menu om je vingers bij af te likken!

Voorgerecht
ROTTERDAMSE ZALMHUIS ZALM
Authentieke zalm, gepekeld, gedroogd en gerookt op verschillende houtsoorten
met huisgemaakte remoulade, toast en boter

***

Hoofdgerecht

WERKMANNEN BIEFSTUK
Biefstuk van longhaas op gegrilde mini kropsla met azijn, geprakte aardappel met zeezout
met een saus van bier van de Kaapse brouwer en stuk gesneden pruimen

***

Dessert

ROTTERDAMS GIN DESSERT
met limoensorbet ijs, rood fruit en gekraakte zwarte peper

inclusief koffie/thee/frisdrank/wijn en bier.

 

BOEK NU

 

 

Kaart