Ervaar Rotterdam als nooit tevoren met Rotterdamse artiesten

weblogo

Rondje Rotterdam Speurneus

Logo speurneus

Ervaar Rotterdam in al haar glorie. Dat is het motto van Rondje Rotterdam. De imposante skyline en het uitgebreide aanbod van Rotterdam op cultureel, sportief en culinair gebied maken Rotterdam tot één van de leukste steden om te bezoeken. Rondje Rotterdam’ laat u (hernieuwd) kennis maken met onze wereldstad. Dit alles onder de bezielende en humoristische begeleiding van Herman Douw.

Een unieke combinatie van entertainment en spel. Rondje Rotterdam Speurneus is één van de leukste manieren om Rotterdam te ontdekken.
Een supergezellige, onvervalst Rondje Rotterdam met een uitzonderlijk leuk spel element, “Speurneus!” Dat Rotterdam bruist en bubbelt weten we inmiddels, maar wat weten we eigenlijk van de historie van deze bruisende havenstad? Hoog tijd dus om eens op een ludieke wijze als speurneus op zoek te gaan in het centrum van Rotterdam naar diverse verborgen schatten van de stad. En hoe kun je dat beter doen, dan mee te gaan met een Rondje Rotterdam “Speurneus”!

Halverwege vormen wij teams en gaat u gewapend met tablet, de binnenstad in om door middel van vragen, hints en tips het antwoord te vinden op een aantal typisch Rotterdamse vragen. Even een frisse neus halen dus, de beentjes strekken en nog wat leren ook! U krijgt beperkt tijd voor het beantwoorden van een vraag of een opdracht, dit om te zorgen dat ieder team gelijke kansen houdt. Een quizmaster houdt u op afstand nauwlettend in de gaten, om te zorgen dat iedereen volgens de regels speelt en dat niemand “per ongeluk” op een terrasje verdwaalt ⯑ Er is een aantal geweldig ludieke opdrachten zoals een foto opdracht, muziek opdracht etc. Bijzonder is het, dat de teams elkaar op de tablet kunnen volgen en zodoende de ranking bijhouden.
Uiteraard is er een prijsuitreiking, waar onze entertainers weer een belangrijke rol van betekenis zullen spelen. De grootste speurneuzen worden natuurlijk op muzikale wijze in het zonnetje gezet. Rondje Rotterdam Speurneus: een superdag in een superstad.

Interesse in Escape Mission? Formulier voor vragen en groeps- of bedrijfsuitjes:

captcha

Partner Rondje Rotterdam Speurneus

AAEAAQAAAAAAAAg9AAAAJGNkZmI3MDM2LTE0ODEtNDhlNC1iMzliLTdlYWVkMDc0MGVkMg

 

 

 

 

 

 

Online tickets

 

Mis geen nieuws en acties

SFbBox by website