Skip to main content

  

Personeelsuitje in Rotterdam

Personeelsuitje of bedrijfsevent Rotterdam.

Een bedrijfsuitje in Rotterdam is een geweldige manier om de banden tussen collega's te versterken en tegelijkertijd de stad te ontdekken. Rotterdam biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen fietstocht, een indrukwekkende boottocht, een uitdagende klimervaring of gewoon lekker eten en drinken, Rotterdam heeft het allemaal! Pegasus Events is dan ook hét toonaangevende evenementenbureau van Rotterdam die jouw bedrijfsuitje of bedrijfsevenement onvergetelijk maakt!

Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen voor bedrijven en staat bekend om zijn creatieve en unieke concepten, waarbij geen detail over het hoofd wordt gezien. Het team van Pegasus Events bestaat uit ervaren professionals met een passie voor evenementenorganisatie. Ze werken nauw samen met hun klanten om een ​​evenement op maat te creëren dat voldoet aan de wensen en behoeften van hun klanten. Of het nu gaat om een ​​bedrijfsfeest, een teambuildingactiviteit of een productlancering, Pegasus Events heeft de expertise om het evenement tot een groot succes te maken.

Het bureau biedt een breed scala aan diensten, waaronder evenementenplanning, locatiebeheer, catering, decoratie, entertainment en logistiek. Het team heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners, waardoor ze de beste prijzen en kwaliteit kunnen bieden aan hun klanten. Het is daarnaast ook mogelijk om een personeelsuitje of bedrijfsevent per dagdeel te boeken.

logo-pegasus.jpg

 

Neem contact op middels onderstaand contactformulier om te kijken wat Pegasus Events kan betekenen voor jouw personeelsuitje, bedrijfsfeest of netwerkborrel.

Vul jouw bedrijfsnaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Selecteer 1 of meerdere gewenste dagdelen
Vul uw bericht in.

Entertainment:
Tijdsduur:
Maatwerk
Type:
Alle thema's kunnen op maat worden gemaakt
Horeca:
Maatwerk
Prijs:
Op aanvraag

Neem contact op
 • Het was hartstikke leuk. Echt genoten. En wat deden ze het leuk 😁
  joke Lubbers
 • Rondje Rotterdam met Simon en Bep. Heel erg leuk om te doen. Rondje vliegt voorbij met die mannen. Koffiepauze in schitterend Delfshaven.
  Al Ro
 • Heel gezellig !!!
  J. van der Ree Doolaard
 • Super leuke dag gehad. Simon en Bep deden t geweldig .Heel gezellig ook met de liedjes erbij. Mijn moeder van 92 heeft enorm genoten . Ze herkende Rotterdam niet meer terug. Je komt op plekjes waar je normaal niet zo snel komt . Kortom t was een fantastische dag.
  Li Kan
 • Wat een middag. Echt veel leerzame momenten met een giga berg humor. Echt een super aanrader. En het is voorbij voordat je er erg in hebt. Een topmiddag met Roel en de Chauffeur van de bus. Wat een feest. Dank dank.
  maurice van kempen
 • Eenvoudig te bestellen, goede en duidelijke informatie en als klapper een leuke en informatieve show op de bus. Bedankt aan het SS team.
  Luc Harding

Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw bericht in.