Skip to main content

  

Rotterdams feest

Rotterdams feest

Rondje Rotterdam komt naar je toe!

Wel een Rotterdams Feest maar liever niet met de bus of boot door het mooie Rotterdam? Dan komt Rondje Rotterdam toch naar jou toe met dezelfde unieke beleving. Eigenlijk is het heel eenvoudig, onze Rotterdamse entertainers hebben fantastische Rotterdamse conferences, anekdotes en liedjes welke zij op iedere gewenste locatie kunnen opvoeren. Desgewenst met projectie over Rotterdam maken we er een geweldig Rotterdams feestje van.

Echt op z'n Rotterdams..

 • Een Rondje Rotterdam Feest met optredens van bijvoorbeeld Simon Stokvis, trio Naar de Haaien, Joris Lutz, Roel Pot of Het Groot Niet te Vermijden.
 • Het is allemaal mogelijk en altijd aangevuld met maatwerk in de vorm van een Rotterdamse quiz een workshop Smartlappen zingen of een cursus Rotterdams Lullen.
 • Een Rotterdamse goochelaar, DJ of zangeres?

De mogelijkheden zijn onbeperkt.

De locatie en horeca wensen bepalen we met elkaar, evenals de invulling het evenement. Met onze professionele eventpartner Muac Productions beschikken we over een ongekend groot netwerk van artiesten, creativiteit en entertainment.

Meer weten?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om de wensen te verkennen en alle mogelijkheden toe te lichten.
De artiesten, het horecanetwerk en de eventprofessionals van Rondje Rotterdam vormen met elkaar de juiste ingrediënten om er een bijzonder Rotterdams feest van te maken. 

Entertainment:
Tijdsduur:
Maatwerk
Type:
Alle thema's kunnen op maat worden gemaakt
Horeca:
Maatwerk
Prijs:
Op aanvraag

Neem contact op
 • Als je een leuke en gezellige middag wilt beleven, ga dan mee met Simon Stokvis, journalist van de Rotterdamse rioolkrant 'De Bruine'. Hij neemt je mee door 'zijn' Rotterdam en je zult verrast worden door zijn illustratieve liedteksten (en prachtige zangstem) en bijzondere verhalen. Samen met zijn goede vriend Bep bezorgd hij je een onvergetelijke middag...
  EAK shoott
 • Was heel leuk om dit met het hele gezin te mogen doen.....TOP 14 november 2023
  Wilma Van Der Veen
 • Hilarisch theater van Simon en Bep
  Leen Schakelaar
 • Het was hartstikke leuk. Echt genoten. En wat deden ze het leuk 😁
  joke Lubbers
 • Rondje Rotterdam met Simon en Bep. Heel erg leuk om te doen. Rondje vliegt voorbij met die mannen. Koffiepauze in schitterend Delfshaven.
  Al Ro
 • Heel gezellig !!!
  J. van der Ree Doolaard

Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw bericht in.