Rotterdams feest

Rondje Rotterdam komt naar je toe!

Wel een Rotterdams Feest maar liever niet met de bus of boot door het mooie Rotterdam? Dan komt Rondje Rotterdam toch naar jou toe met dezelfde unieke beleving. Eigenlijk is het heel eenvoudig, onze Rotterdamse entertainers hebben fantastische Rotterdamse conferences, anekdotes en liedjes welke zij op iedere gewenste locatie kunnen opvoeren. Desgewenst met projectie over Rotterdam maken we er een geweldig Rotterdams feestje van.

Echt op z'n Rotterdams..

  • Een Rondje Rotterdam Feest met optredens van bijvoorbeeld Simon Stokvis, trio Naar de Haaien, Joris Lutz, Roel Pot of Het Groot Niet te Vermijden.
  • Het is allemaal mogelijk en altijd aangevuld met maatwerk in de vorm van een Rotterdamse quiz een workshop Smartlappen zingen of een cursus Rotterdams Lullen.
  • Een Rotterdamse goochelaar, DJ of zangeres?

De mogelijkheden zijn onbeperkt.

De locatie en horeca wensen bepalen we met elkaar, evenals de invulling het evenement. Met onze professionele eventpartner Muac Productions beschikken we over een ongekend groot netwerk van artiesten, creativiteit en entertainment.

Meer weten?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om de wensen te verkennen en alle mogelijkheden toe te lichten.
De artiesten, het horecanetwerk en de eventprofessionals van Rondje Rotterdam vormen met elkaar de juiste ingrediënten om er een bijzonder Rotterdams feest van te maken. 

Neem vrijblijvend contact op