Skip to main content

  

Rondje Rotterdam 'TE VOET' met Jack Kerklaan

Voor kleine gezelschappen bestaat de mogelijkheid een Rondje Rotterdam te Voet op Katendrecht mee te maken onder leiding van Jack Kerklaan.

Jack Kerklaan neemt jullie mee op Katendrecht; een verrassend stukje Rotterdam met een rijke historie in een geheel nieuw jasje gestoken.

Jack Kerklaan, Rotterdammer en entertainer in hart en nieren, is ondermeer bekend van RTV Rijnmond als razende reporter. Als entertainer/acteur is Jack de ongekroonde koning van het ludieke amusement. In rap tempo vertelt hij de meest doldwaze anekdotes zoals alleen de echte Rotterdammers kunnen. Opletten geblazen dus tijdens een Rondje Rotterdam met Jack, want voor je het weet ben je de weg kwijt! Alhoewel het met zijn kenmerkende outfit lastig is Jack kwijt te raken, daarbij zorgt hij er met zijn Oud Hollandsche 'Roeptoeter' wel voor dat iedereen bij de les blijft.

Tijdens jullie Rondje Rotterdam kan er een stop worden gemaakt bij Café De Ouwehoer. Hier krijgen jullie een drankje naar keuze aangeboden (bier/wijn/fris/koffie/thee).

Het Rondje Rotterdam 'TE VOET' kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld een bezoek aan het Pinballmuseum, een rondleiding bij Tattoo Bob of een avontuur in de Escaperoom van het ss Rotterdam. Ook kunnen wij een borrel of diner bij een van onze partners verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Entertainment:
Tijdsduur:
2.5 uur
Type:
Wandeltocht
Horeca:
Tussenstop met borreltje
Prijs:
Op aanvraag

Neem contact op
Aantal:
Min. 10 tot max. 25 personen
 • Het was hartstikke leuk. Echt genoten. En wat deden ze het leuk 😁
  joke Lubbers
 • Rondje Rotterdam met Simon en Bep. Heel erg leuk om te doen. Rondje vliegt voorbij met die mannen. Koffiepauze in schitterend Delfshaven.
  Al Ro
 • Heel gezellig !!!
  J. van der Ree Doolaard
 • Super leuke dag gehad. Simon en Bep deden t geweldig .Heel gezellig ook met de liedjes erbij. Mijn moeder van 92 heeft enorm genoten . Ze herkende Rotterdam niet meer terug. Je komt op plekjes waar je normaal niet zo snel komt . Kortom t was een fantastische dag.
  Li Kan
 • Wat een middag. Echt veel leerzame momenten met een giga berg humor. Echt een super aanrader. En het is voorbij voordat je er erg in hebt. Een topmiddag met Roel en de Chauffeur van de bus. Wat een feest. Dank dank.
  maurice van kempen
 • Eenvoudig te bestellen, goede en duidelijke informatie en als klapper een leuke en informatieve show op de bus. Bedankt aan het SS team.
  Luc Harding

Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw bericht in.