Skip to main content

  

Rondje Rotterdam 'Sing-a-Long’

Ludieke stadstour door Rotterdam

Zing mee met Rondje Rotterdam 'Sing-a-long', met Rotterdamse zangers/entertainers zoals Guus Bok, Wendy HoogendijkJoris LutzChris Grem en anderen. Dit Rondje Rotterdam is een muzikale reis door Rotterdam waar we met elkaar de allergrootste (Rotterdamse) hits meebrullen.

Een muzikale reis

Voordat wij op reis gaan door de stad met onze echte Rotterdamse sfeermakers, nemen we de juiste houding aan, halen diep adem, ontspannen de kaken en smeren de stem op “Rotterdamse wijze”!

Ga mee met familie, vrienden of collega’s en geniet van aanstekelijke (Rotterdamse) meezingers met op de achtergrond het mooiste decor van Nederland. Leer Rotterdam kennen op een geheel andere manier, onder leiding van ras entertainers. Onderweg hebben we een tussenstop bij oer Rotterdamse locaties voor een hapje en een drankje.

 

singalong joris lutz   singalong guus wendy  singalong chris 

Entertainment:
Tijdsduur:
2.5 uur (maatwerk)
Type:
Bustour, wandelen en zingen
Horeca:
Tussenstop met een hapje en een drankje
Prijs:
€39.50 p.p.
 • Als je een leuke en gezellige middag wilt beleven, ga dan mee met Simon Stokvis, journalist van de Rotterdamse rioolkrant 'De Bruine'. Hij neemt je mee door 'zijn' Rotterdam en je zult verrast worden door zijn illustratieve liedteksten (en prachtige zangstem) en bijzondere verhalen. Samen met zijn goede vriend Bep bezorgd hij je een onvergetelijke middag...
  EAK shoott
 • Was heel leuk om dit met het hele gezin te mogen doen.....TOP 14 november 2023
  Wilma Van Der Veen
 • Hilarisch theater van Simon en Bep
  Leen Schakelaar
 • Het was hartstikke leuk. Echt genoten. En wat deden ze het leuk 😁
  joke Lubbers
 • Rondje Rotterdam met Simon en Bep. Heel erg leuk om te doen. Rondje vliegt voorbij met die mannen. Koffiepauze in schitterend Delfshaven.
  Al Ro
 • Heel gezellig !!!
  J. van der Ree Doolaard

Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw bericht in.