Skip to main content

  

Rondje Rotterdam Kunst

Rondje Rotterdam Kunst

We hebben iets heel bijzonders voor je! Rondje Rotterdam Kunst, een tour langs alle iconen van de stad. Samen met Handen van Humanitas slaat Rondje Rotterdam de handen ineen voor deze unieke ervaring. 

Tijdens het Rondje Rotterdam Kunst verwelkomen we je graag aan boord van onze tourbus, die vanaf het ss Rotterdam vertrekt voor een onvergetelijke reis door Rotterdam. Dit is je kans om kunst, geschiedenis en gemeenschap samengebracht te zien worden. En dat door niemand minder dan de Rotterdamse zanger en acteur Joris Lutz! Hij neemt je mee langs de iconische landmarks van Rotterdam, waaronder het Centraal Station, De Erasmusbrug, de Bibliotheek Rotterdam, Markthal en nog veel meer toplocaties.  

Facebookpost RRK

Joris zal je niet alleen door zijn enthousiasme de stad nog levendiger maken, maar hij neemt je ook mee naar Humanitas De Leeuwenhoek, waar zich een kunstatelier bevindt met prachtige kunst van de bewoners van dit verpleeghuis. Kunst die je misschien niet direct in musea ziet, maar wel echt te gek is! 


De kunstwerken zijn meer dan alleen schilderijen en beelden; ze vertellen verhalen en laten de kracht van de creativiteit van mensen zien. Zij laten zien dat, ondanks hun kwetsbaarheid, zij nog wel van betekenis zijn en ertoe doen. En wie tijdens de tour goed oplet zal deze kunst op meerdere plekken tegenkomen in de stad.  

Dit unieke rondje boeken

Dit is jouw kans om niet alleen te genieten van de schoonheid van Rotterdam, maar ook om een positieve impact te maken in de levens van de Rotterdammer met een geweldige creatieve geest. Door een kaartje te kopen voor Rondje Rotterdam KUNST beleef je een leuke dag en steun je ook nog eens met het gehele bedrag het goede doel Handen van Humanitas. 

Mis deze unieke kans dus niet en boek nu!  

Dit rondje Kunst boeken met jouw organisatie of team?

Het is ook mogelijk om voor de zakelijke markt dit rondje te boeken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Mis deze unieke kans dus niet! 

 *Handen van Humanitas is hèt Rotterdamse netwerk van maatschappelijk betrokken bedrijven, die met hun hart en handen de kwetsbare doelgroepen van Stichting Humanitas ondersteunen. Zie meer info www.handenvanhumanitas.nl 

Dit Rondje Kunst wordt mede mogelijk gemaakt door Rondje Rotterdam, Handen van Humanitas, ss Rotterdam en Bibliotheek Rotterdam. 

Entertainment:
Tijdsduur:
2,5 uur
Type:
Bustour
Horeca:
Koffie of thee
Prijs:
Op aanvraag

Neem contact op
Aantal:
Max. 57
 • Hele leuke en fijne ervaring.
  Peter Buys
 • Echt top! Simon Stokvis en Bep. zeker doen!
  dennis kobessen
 • Aanrader
  Jennie Simons
 • Als je een leuke en gezellige middag wilt beleven, ga dan mee met Simon Stokvis, journalist van de Rotterdamse rioolkrant 'De Bruine'. Hij neemt je mee door 'zijn' Rotterdam en je zult verrast worden door zijn illustratieve liedteksten (en prachtige zangstem) en bijzondere verhalen. Samen met zijn goede vriend Bep bezorgd hij je een onvergetelijke middag...
  EAK shoott
 • Was heel leuk om dit met het hele gezin te mogen doen.....TOP 14 november 2023
  Wilma Van Der Veen
 • Hilarisch theater van Simon en Bep
  Leen Schakelaar

Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw bericht in.