Skip to main content

  

Rondje Rotterdam 'CRUISE'

Rondje Rotterdam 'CRUISE'

Eén van de mooiste manieren om Rotterdam te ontdekken is natuurlijk vanaf de Maas, Rotterdam is tenslotte niet voor niets De Maasstad. De vaartocht begint bij het voormalig cruiseschip het ss Rotterdam, waar je ook de avond kunt afsluiten. Tijdens een vaartocht over de Maas vaar je o.a. de Rotterdamse skyline tegemoet en met een beetje geluk zwaaien we één van de vele en imposante cruiseschepen uit, welke Rotterdam op dit moment regelmatig aan doen. Of varen we door de diverse gezellige binnenhaventjes die onze stad rijk is. Als je wilt wordt er een tussenstop gemaakt (of meerdere) bij onze Rotterdamse partners voor een versnapering. Of wordt een diner genuttigd aan boord of bij het ss Rotterdam? Ook kan een feestelijke afsluiting verzorgd worden. En of dat nog niet genoeg gezelligheid is, bestaat er bovendien nog de mogelijkheid voor avonturiers om een RIB-adventure aan te gaan.

Ons Rotterdams entertainment begeleidt jouw Rondje Rotterdam 'Cruise' begeleiden. Zij hebben uiteraard hilarische anekdotes over bijzondere Rotterdamse gebeurtenissen, cultuur, architectuur, zeehelden en andere Rotterdamse persoonlijkheden. Tevens verzorgen zij typisch Rotterdamse optredens, om er zodoende een onvergetelijke ervaring van te maken.

Het Rondje Rotterdam 'Cruise' kan volledig voor jou en jouw gezelschap op maat worden gemaakt. Hierbij is er keuze uit diverse artiesten, horecastops en schepen. Zo werken we samen met diverse partyschepen, 'De Borrelboot' en 'De Tenders.' Niets is te gek voor Rondje Rotterdam. 

Entertainment:
Tijdsduur:
maatwerk
Type:
Rondvaart
Horeca:
maatwerk
Prijs:
Op aanvraag

Neem contact op
 • Als je een leuke en gezellige middag wilt beleven, ga dan mee met Simon Stokvis, journalist van de Rotterdamse rioolkrant 'De Bruine'. Hij neemt je mee door 'zijn' Rotterdam en je zult verrast worden door zijn illustratieve liedteksten (en prachtige zangstem) en bijzondere verhalen. Samen met zijn goede vriend Bep bezorgd hij je een onvergetelijke middag...
  EAK shoott
 • Was heel leuk om dit met het hele gezin te mogen doen.....TOP 14 november 2023
  Wilma Van Der Veen
 • Hilarisch theater van Simon en Bep
  Leen Schakelaar
 • Het was hartstikke leuk. Echt genoten. En wat deden ze het leuk 😁
  joke Lubbers
 • Rondje Rotterdam met Simon en Bep. Heel erg leuk om te doen. Rondje vliegt voorbij met die mannen. Koffiepauze in schitterend Delfshaven.
  Al Ro
 • Heel gezellig !!!
  J. van der Ree Doolaard

Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw bericht in.