Skip to main content

  

Rondje Rotterdam Borrelt

De leukste tour door de stad met entertainment én drankjes, wat een gezelligheid!

Rondje Rotterdam Borrelt is dè gezelligste tour door de stad met diverse historische, architectonische en culinaire bijzonderheden van Rotterdam. Tijdens dit rondje zijn er diverse gelegenheden waar je met jouw gasten kunt genieten van een een drankje.  Nodig vrienden, familie en/of collega's uit om er samen een leuke dag van te maken. Het is zelfs mogelijk dat dit wordt begeleid door muzikale Rotterdamse artiesten, daarmee wordt het echt een onvergetelijke ervaring.

De route wordt in overleg uitgestippeld. Jullie brengen bijvoorbeeld een bezoek aan één van de bierbrouwerijen die onze stad rijk is, of misschien wel twee! Hier proeven we samen een aantal glazen om zelf te kunnen beoordelen of dit een favoriet is.  De route met de bus wordt vervolgd via diverse bekende beziens- en wetenswaardigheden. We stappen uit voor een wandeling en een bezoekje aan de Markthal en de kubuswoningen om vervolgens door te gaan een van onze horecapartners . Al onze horecapartners bevinden zich op een mooie locatie en hebben een echt Rotterdams karakter. Na al deze gezelligheid rijden we naar Katendrecht waarbij een fotomoment met het hele gezelschap op de Hoerenloper niet kan ontbreken. Daarna keren we terug naar het ss Rotterdam.

Het Rondje Rotterdam Culinair laat op een geheel orginele en gezellige wijze kennis maken met Rotterdam. Leuk voor bedrijfs-, personeels-, en familieuitjes!

Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Entertainment:
Tijdsduur:
3.5 uur (maatwerk)
Type:
Bus, varen, wandelen
Horeca:
Horecastops in overleg
Prijs:
Op aanvraag

Neem contact op

Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw bericht in.