Skip to main content

  

Rondje Rotterdam 'BORRELT'

Iets te vieren? Hef het glas tijdens de borrel-editie van Rondje Rotterdam met jouw artiest naar keuze!

Rondje Rotterdam 'Borrelt' is dè gezelligste bustour gevuld met diverse historische, architectonische en culinaire bijzonderheden van Rotterdam. Tijdens dit rondje zijn diverse gelegenheden waar je met jouw gasten het glas kunt heffen. Begeleid door deze muzikale Rotterdamse artiesten wordt het echt een onvergetelijke ervaring.

Je brengt een bezoek aan één van de Bierbrouwerijen die onze stad rijk is, of misschien wel twee! Hier proeven we een aantal glazen van hun vloeibare goud. Om de route met de bus te vervolgen via diverse beziens- en wetenswaardigheden met een wandeling via de Markthal en de kubuswoningen naar een van onze volgende horecapartners die jij kunt uitkiezen. Al onze horecpartners bevinden zich op een bijzondere locatie en hebben een echt Rotterdams karakter. Na al deze gezelligheid rijden we naar Katendrecht waarbij een fotomoment op de Hoerenloper niet kan ontbreken. Om vervolgens weer veilig bij het ss Rotterdam terug te keren.

Het Rondje Rotterdam 'Borrelt' laat je op een geheel andere wijze (hernieuwd) kennis maken met Rotterdam.

Entertainment:
Tijdsduur:
3.5 uur (maatwerk)
Type:
Bustour en wandelen
Horeca:
Horecastop bij brouwerij met 2 drankjes en hapjes
Prijs:
Op aanvraag

Neem contact op
 • Het was hartstikke leuk. Echt genoten. En wat deden ze het leuk 😁
  joke Lubbers
 • Rondje Rotterdam met Simon en Bep. Heel erg leuk om te doen. Rondje vliegt voorbij met die mannen. Koffiepauze in schitterend Delfshaven.
  Al Ro
 • Heel gezellig !!!
  J. van der Ree Doolaard
 • Super leuke dag gehad. Simon en Bep deden t geweldig .Heel gezellig ook met de liedjes erbij. Mijn moeder van 92 heeft enorm genoten . Ze herkende Rotterdam niet meer terug. Je komt op plekjes waar je normaal niet zo snel komt . Kortom t was een fantastische dag.
  Li Kan
 • Wat een middag. Echt veel leerzame momenten met een giga berg humor. Echt een super aanrader. En het is voorbij voordat je er erg in hebt. Een topmiddag met Roel en de Chauffeur van de bus. Wat een feest. Dank dank.
  maurice van kempen
 • Eenvoudig te bestellen, goede en duidelijke informatie en als klapper een leuke en informatieve show op de bus. Bedankt aan het SS team.
  Luc Harding

Informatie of offerte voor een Rondje Rotterdam 'op maat'?

Meer informatie en prijzen zijn op te vragen middels onderstaand formulier. Na ontvangst van onderstaande gegevens zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw telefoonnummer in.


Stel jouw Rondje Rotterdam samen:

Invalid Input
Vul het aantal personen in.
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw bericht in.