Rondje happen en stappen Rotterdam

Ben jij gek op de stad Rotterdam en op lekker eten? Ga mee op culinaire ontdekkingsreis met Joris Lutz!

Tijdens deze ludieke stadstour, die je te voet en met openbaar vervoer aflegt, neemt Joris Lutz jullie mee door de stad Rotterdam. Zelfs voor echte Rotterdammers is dit een geweldige belevenis. Joris kent als geen ander de mooiste geheimen van de stad en kan je steeds weer verrassen. We lopen door de stad, springen in de tram, pikken de bus of de Metro, het is altijd een feest.

Met ruimte voor anekdotes, humor, muziek, bijzondere plekjes en lekker eten, belooft het een bijzondere dag te worden.

 

Jij bepaalt

Samen maken we dit Rondje Rotterdam helemaal op maat. Met keuze uit vele verschillende horecapartners bepaal jij waar en wat je eet. Alle partners van Rondje Rotterdam hebben een écht Rotterdams karakter en/of zijn gevestigd op een bijzondere locatie. Een mooi gelegen locatie met uitzicht op de Maas, een historisch pand, een mediterrane proeverij of een bierbrouwerij? Bij ons komt het allemaal voorbij.

Joris Lutz

Bekende Rotterdammer Joris Lutz is theaterman, presentator, zanger/gitarist maar vooral entertainer. Met zijn onvervalste Rotterdamse humor is Joris een graag geziene artiest in Rotterdam. Joris is altijd in staat om op gepaste wijze, met kwinkslagen, passende anekdotes of geweldige liedjes de juiste toon te zetten. Hij voelt de sfeer prima aan, en speelt op perfecte wijze in op omstandigheden,  kortom een echte entertainer. Joris Lutz genoot landelijke bekendheid door theater- en tv optredens in onder meer series als "Ha die Pa", "Dancing with the stars" etc.

Horecapartners

Hoe lang je het Rondje wilt laten duren en hoeveel gangen je wilt nuttigen, bepaal jij. Een Rondje duurt minimaal 2,5 uur. Wanneer je van een 3 gangen diner uitgaat, zal een Rondje ongeveer 5 uur duren.