Rondje 'PROEF' Rotterdam

Culinaire stadstour met Rotterdamse artiesten

 

Rondje ‘PROEF’ Rotterdam is een smaakvolle bustour, op en top gevuld met bijzonderheden van Rotterdam. Tijdens deze ludieke stadstour met diverse super Rotterdamse artiesten, die voor de vrolijke noot zorgen, maken we tijdens deze rondjes drie tussenstops bij echt Rotterdamse horecaondernemers waar je een voor-, hoofd-, en nagerecht nuttigt. Een unieke combinatie van entertainment en stadstour boordevol informatie, fantastische anekdotes en smaakvolle tussenstops. Tijdens één van deze tussenstops staat je tevens een verrassingsoptreden te wachten van ons entertainment. Zo maak je op een geheel andere wijze (hernieuwd) kennis met onze wereldstad. Oftewel happen en grappen!

De diversiteit aan horecapartners waar we mee samenwerken zorgt steeds weer voor een nieuw programma en nieuwe route. Alle partners van Rondje 'PROEF' Rotterdam hebben een écht Rotterdams karakter en/of zijn gevestigd op een bijzondere locatie. Een mooi gelegen locatie met uitzicht op de Maas, een historisch pand, een mediterrane proeverij of bierbrouwerij? Het kan allemaal. Laat je verrassen!

Na de eerste highlights en Rotterdamse grappen stap je uit bij één van onze horecapartners voor een voorgerecht. De stemming zit er al lekker in.
De route vervolgt zich langs nog meer bezienswaardigheden van onze stad waar een hoop over verteld en gezongen wordt om vervolgens een smaakvol hoofdgerecht te nuttigen bij één van de volgende horecagelegenheden.
Tijdens de originele Quiz van Rondje Rotterdam wordt nog even getoetst op je goed hebt opgelet, waarna je kunt nagenieten met een heerlijk dessert ter afsluiting van deze geweldige belevenis. We beginnen en eindigen onze route bij het ss Rotterdam.

Voor groepen en bedrijven is het Rondje 'PROEF' Rotterdam geheel op maat te maken.

Na afloop van deze tour weet je het zeker; Rotterdam smaakt naar meer.

 

* Laat ons weten als je speciale dieetwensen hebt, dan kunnen we hier rekening mee houden.