Rondje 'PROEF' Rotterdam

Culinaire stadstour met Rotterdamse artiesten

 
Rondje ‘PROEF’ Rotterdam is een smaakvolle bustour gevuld met bijzonderheden van Rotterdam. Naast de ludieke stadstour met diverse echt Rotterdamse artiesten, die voor de begeleiding zorgen, worden er tijdens deze rondjes drie tussenstops bij verschillende horecapartners gemaakt waar je een voor-, hoofd-, en nagerecht nuttigt. Tijdens een van deze tussenstops staat je tevens een verrassingsoptreden te wachten. Zo maak je op een geheel andere wijze (hernieuwd) kennis met de stad.

Na de eerste highlights en grappen stap je uit bij een van de Brouwerijen die Rotterdam rijk is. Hier neem je een kijkje achter de schermen en worden er uiteraard een aantal glaasjes van hun 'vloeibare goud' geschonken vergezeld door een hapje. Hierna zit de stemming er al lekker in.

De route vervolgt zich langs nog meer bezienswaardigheden van onze stad waar een hoop over verteld en gezongen wordt om vervolgens een smaakvol hoofdgerecht te nuttigen bij één van de horecapartners. Alle partners van Rondje 'PROEF' Rotterdam hebben een écht Rotterdams karakter en/of zijn gevestigd op een bijzondere locatie.

Of je goed hebt opgelet wordt tijdens de Quiz van Rondje Rotterdam nog even getoetst, waarna je kunt nagenieten met een heerlijke afsluiting op Katendrecht  of  aan boord van het ss Rotterdam waar de bustour eindigt. 

Voor groepen en bedrijven is het Rondje 'PROEF' Rotterdam geheel op maat te maken.

Na afloop van deze tour weet je het zeker; Rotterdam smaakt naar meer.

Wil je iemand verrassen met een Rondje 'PROEF' Rotterdam, koop dan een cadeaubon en laat deze rechtstreeks sturen aan degene die je het cadeau wilt doen. 

 

* Laat ons weten als je speciale dieetwensen hebt, dan kunnen we hier rekening mee houden.