Skip to main content

  

Personeelsuitje Rotterdam

"Een onvergetelijk bedrijfsuitje"

Op zoek naar een personeelsuitje in Rotterdam? Dan heb je een echt Rotterdams bureau nodig die dat voor jouw team of collega’s regelt! Rotterdam is de perfecte stad voor een leuke dag of avond met al je collega’s. Wij nemen je mee door Rotterdam, er is veel te zien en te beleven en wat dacht je van al die bekende maar vooral ook de minder bekende hotspots in de stad? Kortom: genoeg reden voor een personeelsuitje in Rotterdam.

Wil je een middagje, avondje of misschien wel een heel dagprogramma met Rotterdams entertainment? Dan ben je bij Rondje Rotterdam aan het juiste adres. Wij organiseren unieke personeelsuitjes op maat. Compleet ontzorgd en vol met humor, leuke feitjes over de stad en fantastische culinaire stops. Wij kennen de stad op ons duimpje en hebben een ongelooflijk uitgebreid netwerk. Wij zijn gevestigd op één van de meest markante locaties van Rotterdam, het ss Rotterdam. 

Het personeelsuitje in Rotterdam waarbij alles kan

Met Rondje Rotterdam kun je alle highlights van de stad bekijken onder leiding van Rotterdamse artiesten en entertainers als:

 • Joris Lutz
 • Simon Stokvis
 • Roel Pot
 • Trio Naar de Haaien

Alles is mogelijk in Rotterdam

Denk hierbij onder andere aan rondjes te voet, per touringcar, per boot of zelfs met het openbaar vervoer of watertaxi. Er zijn ook culinaire rondjes en extra opties om een uitje aan te vullen met bijvoorbeeld een escape room of een RIB adventure – of zelfs een Rotterdams Feest op jullie eigen locatie, alles is mogelijk!

Benieuwd geworden naar een personeelsuitje bij Rondje Rotterdam? Kijk dan snel verder, je kunt hier een greep vinden uit de mogelijkheden. Misschien is het net de inspiratie die je zoekt. 

Kom je er niet helemaal uit of wil je meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Of neem een kijkje op de pagina van Pegasus Events, voor nog meer leuke activiteiten met het team!

Wij helpen je om van je personeelsuitje een groot succes te maken!

Tot ziens in Rotterdam!

Met wie ga jij op stap in Rotterdam?

 • Hele leuke en fijne ervaring.
  Peter Buys
 • Echt top! Simon Stokvis en Bep. zeker doen!
  dennis kobessen
 • Aanrader
  Jennie Simons
 • Als je een leuke en gezellige middag wilt beleven, ga dan mee met Simon Stokvis, journalist van de Rotterdamse rioolkrant 'De Bruine'. Hij neemt je mee door 'zijn' Rotterdam en je zult verrast worden door zijn illustratieve liedteksten (en prachtige zangstem) en bijzondere verhalen. Samen met zijn goede vriend Bep bezorgd hij je een onvergetelijke middag...
  EAK shoott
 • Was heel leuk om dit met het hele gezin te mogen doen.....TOP 14 november 2023
  Wilma Van Der Veen
 • Hilarisch theater van Simon en Bep
  Leen Schakelaar