Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam

Op zoek naar een origineel, leuk en uniek bedrijfsuitje in Rotterdam? Stop dan met zoeken! Ontdek onder begeleiding van een rasechte Rotterdammer wat voor moois de stad allemaal te bieden heeft. Rondje Rotterdam is dé succesvolle formule voor een memorabel bedrijfsuitje.

Rotterdam is een van de leukste steden om te bezoeken; er is altijd wat te beleven en genoeg te zien. Denk bijvoorbeeld aan de Markthal, Koopgoot, SS Rotterdam en haven. Met Rondje Rotterdam kun je alle highlights bekijken onder leiding van Rotterdamse artiesten en entertainers, hoe leuk is dat?

Maak van je bedrijfsuitje een feestje met Simon Stokvis, Joris Lutz of Naar de Haaien. Of je nu op zoek bent naar een actief personeelsuitje of het liever wat meer ontspannen aanpakt – bij ons kan het allemaal. We helpen je graag met een op maat gemaakt plan dat perfect aansluit op jouw wensen.

Activiteiten Rotterdam

Wil je meer dan alleen een stadstour? Combineer je bedrijfsuitje met een escape room, laat de adrenaline door je lijf gieren tijdens een RIB adventure of geniet van al het lekkere culinairs dat de stad te bieden heeft. Een ding is zeker: als je je teamuitje houdt bij Rondje Rotterdam, wordt het een dag die je altijd bij zal blijven.

We nemen je het organiseren van het bedrijfsuitje in Rotterdam graag uit handen. Denk hierbij aan het versturen van de uitnodigingen, het opstellen van een draaiboek en een host die op de dag zelf alles voor je regelt. Zo kun je zelf ook optimaal genieten van deze leuke dag met je collega’s.

Wil jij ook een bedrijfsuitje bij Rondje Rotterdam?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Met wie ga jij op stap in Rotterdam?

Simon Stokvis 01

Simon Stokvis

Naar de Haaijen 03

Naar De Haaien

Joris Lutz 01

Joris Lutz

Jack Kerklaan 01

Jack Kerklaan

Roel Pot 01

Roel Pot

Guus Wendy

Guus Bok en Wendy Hoogendijk

VIDEO RONDJE ROTTERDAM

Eerstvolgende Rondje Rotterdam:

23
mrt
Startpunt: ss Rotterdam
Sightseeing
Entertainment
bustour

31
mrt
Startpunt: ss Rotterdam
Sightseeing
Entertainment
bustour

13
apr
Startpunt: ss Rotterdam
Sightseeing
Entertainment
bustour