Skip to main content

  

Bedrijfsuitje Rotterdam

Op zoek naar een origineel, leuk en uniek bedrijfsuitje in Rotterdam? Stop dan met zoeken! Ontdek onder begeleiding van een rasechte Rotterdammer wat voor moois de stad allemaal te bieden heeft. Rondje Rotterdam is dé succesvolle formule voor een memorabel bedrijfsuitje.

Rotterdam is een van de leukste steden om te bezoeken; er is altijd wat te beleven en genoeg te zien. Denk bijvoorbeeld aan de Markthal, Koopgoot, SS Rotterdam en haven. Met Rondje Rotterdam kun je alle highlights bekijken onder leiding van Rotterdamse artiesten en entertainers, hoe leuk is dat?

Maak van je bedrijfsuitje een feestje met Simon Stokvis, Joris Lutz of Naar de Haaien. Of je nu op zoek bent naar een actief personeelsuitje of het liever wat meer ontspannen aanpakt – bij ons kan het allemaal. We helpen je graag met een op maat gemaakt plan dat perfect aansluit op jouw wensen.

Activiteiten Rotterdam

Wil je meer dan alleen een stadstour? Combineer je bedrijfsuitje met een escape room, laat de adrenaline door je lijf gieren tijdens een RIB adventure of geniet van al het lekkere culinairs dat de stad te bieden heeft. Een ding is zeker: als je je teamuitje houdt bij Rondje Rotterdam, wordt het een dag die je altijd bij zal blijven.

We nemen je het organiseren van het bedrijfsuitje in Rotterdam graag uit handen. Denk hierbij aan het versturen van de uitnodigingen, het opstellen van een draaiboek en een host die op de dag zelf alles voor je regelt. Zo kun je zelf ook optimaal genieten van deze leuke dag met je collega’s.

Wil jij ook een bedrijfsuitje bij Rondje Rotterdam?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Met wie ga jij op stap in Rotterdam?

Bedrijfsuitje Rotterdam
 • Als je een leuke en gezellige middag wilt beleven, ga dan mee met Simon Stokvis, journalist van de Rotterdamse rioolkrant 'De Bruine'. Hij neemt je mee door 'zijn' Rotterdam en je zult verrast worden door zijn illustratieve liedteksten (en prachtige zangstem) en bijzondere verhalen. Samen met zijn goede vriend Bep bezorgd hij je een onvergetelijke middag...
  EAK shoott
 • Was heel leuk om dit met het hele gezin te mogen doen.....TOP 14 november 2023
  Wilma Van Der Veen
 • Hilarisch theater van Simon en Bep
  Leen Schakelaar
 • Het was hartstikke leuk. Echt genoten. En wat deden ze het leuk 😁
  joke Lubbers
 • Rondje Rotterdam met Simon en Bep. Heel erg leuk om te doen. Rondje vliegt voorbij met die mannen. Koffiepauze in schitterend Delfshaven.
  Al Ro
 • Heel gezellig !!!
  J. van der Ree Doolaard