Joris Lutz

Joris Lutz

Eigenlijk bekend van alles!

Bekende Rotterdammer Joris Lutz is theaterman, presentator, zanger en gitarist maar vooral entertainer.
Met zijn onvervalste Rotterdamse humor is Joris een graag geziene artiest in Rotterdam. Joris is altijd
in staat om op gepaste wijze, met kwinkslagen, passende anekdotes of geweldige liedjes de juiste te toon te zetten. Hij voelt de sfeer prima aan en speelt op perfecte wijze in op omstandigheden. Kortom, een echte entertainer. Joris Lutz genoot landelijke bekendheid door theater- en tv optredens in ondermeer series als "Ha die Pa", "Dancing with the stars" etc.

Joris Lutz rijdt openbare Rondjes PROEF Rotterdam waar u tickets voor kunt kopen. Liever iets op maat voor jouw gezelschap, bedrijf of organisatie, neem contact met ons op. 

 

 

 

Rondje Rotterdam 'TE VOET' met Joris Lutz

 

Rondje Rotterdam te voet met Joris Lutz ' Dwars door de stad'

Joris Lutz neemt je mee dwars door Rotterdam. En waar je dan allemaal heen gaat? Dat weet alleen Joris, het is iedere keer weer een verrassing. Zelfs voor echte Rotterdammers is deze “dwars door de stad” een geweldige belevenis. Joris kent als geen ander de mooiste geheimen van de stad en kan je steeds weer verrassen.

We lopen door de stad, springen in de tram, pikken de bus of de Metro het is altijd een feest.
Met ruimte voor anekdotes, humor, muziek, bijzondere plekjes en een lekker drankje tussendoor, belooft het een bijzondere middag te worden. 

Bekende Rotterdammer Joris Lutz is theaterman, presentator, zanger/gitarist maar vooral entertainer. Met zijn onvervalste Rotterdamse humor is Joris een graag geziene artiest in Rotterdam. Joris is altijd in staat om op gepaste wijze, met kwinkslagen, passende anekdotes of geweldige liedjes de juiste te toon te zetten. Hij voelt de sfeer prima aan, en speelt op perfecte wijze in op omstandigheden,  kortom een echte entertainer. Joris Lutz genoot landelijke bekendheid door theater- en tv optredens in onder meer series als "Ha die Pa", "Dancing with the stars" etc.

Horeca

Tijdens het rondje te Voet is er een tussenstop bij een van onze horecapartners hier is er gelegenheid voor een sanitaire stop en krijgen uw gasten twee drankjes naar keuze geserveerd. Dit is het standaard arrangement. Uiteraard zijn er tal van andere mogelijkheden, welke wij u graag nader toelichten.