Artiesten Rondje Rotterdam

De artiesten van Rondje Rotterdam zijn allen doorgewinterde entertainers, geboren en getogen in Rotterdam of met een bijzondere kijk op Rotterdam. De humor staat voorop, dus bereid je voor dat het kan zijn dat je tijdens dit bijzondere uitje door Rotterdam af en toe uitstapt met pijn je buik of kramp in je kaken van het lachen; de zelfspot is niet van de lucht bij al deze goedlachse artiesten. 

Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier)

Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier)

Het leukste personage uit de bekende televisieserie “Toen Was Geluk Heel Gewoon”

Simon Stokvis heeft een geweldige carrière in de Rotterdamse Riool, hij werkt er sinds zijn twaalfde - is feitelijk gelijk na de lagere school begonnen - en is sinds oktober 1965 hoofdredacteur van de Bruine Rotterdammer. De Bruine Rotterdammer is het onafhankelijk opinieweekblad van de Rotterdamse Riool. 

En wat ooit begon als een eenvoudig rioolkrantje is inmiddels uitgegroeid tot een weekblad waar serieus rekening mee gehouden wordt.
Een optreden van Simon is altijd een feest, hij vertelt prachtige anekdotes en zingt bekende Rotterdamse liedjes zoals “Rotterdam wordt wakker”. Uiteraard schittert Simon in Rondje Rotterdam, maar heeft u speciale wensen en wilt u wellicht voor of na een Rondje Rotterdam iets leuks met Simon neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Simon rijdt openbare rondjes Rotterdam waar je tickets voor kunt kopen. Liever iets op maat voor jouw gezelschap, bedrijf of organisatie? Geen probleem Simon is een kei in maatwerk.Voor meer informatie over optredens van Simon Stokvis kijk dan op www.simonstokvis.nl

 

Joris Lutz

Joris Lutz

Eigenlijk bekend van alles!

Bekende Rotterdammer Joris Lutz is theaterman, presentator, zanger en gitarist maar vooral entertainer.
Met zijn onvervalste Rotterdamse humor is Joris een graag geziene artiest in Rotterdam. Joris is altijd
in staat om op gepaste wijze, met kwinkslagen, passende anekdotes of geweldige liedjes de juiste te toon te zetten. Hij voelt de sfeer prima aan en speelt op perfecte wijze in op omstandigheden. Kortom, een echte entertainer. Joris Lutz genoot landelijke bekendheid door theater- en tv optredens in ondermeer series als "Ha die Pa", "Dancing with the stars" etc.

Joris Lutz rijdt openbare Rondjes PROEF Rotterdam, of sing a long waar u online tickets voor kunt kopen wanneer deze zijn gepubliceerd. Liever iets op maat voor jouw gezelschap, bedrijf of organisatie, neem contact met ons op. 

 

 

 

Rondje Rotterdam 'TE VOET' met Joris Lutz

 

Rondje Rotterdam te voet met Joris Lutz ' Dwars door de stad'

Joris Lutz neemt je mee dwars door Rotterdam. En waar je dan allemaal heen gaat? Dat weet alleen Joris, het is iedere keer weer een verrassing. Zelfs voor echte Rotterdammers is deze “dwars door de stad” een geweldige belevenis. Joris kent als geen ander de mooiste geheimen van de stad en kan je steeds weer verrassen.

We lopen door de stad, springen in de tram, pikken de bus of de Metro het is altijd een feest.
Met ruimte voor anekdotes, humor, muziek, bijzondere plekjes en een lekker drankje tussendoor, belooft het een bijzondere middag te worden. 

Bekende Rotterdammer Joris Lutz is theaterman, presentator, zanger/gitarist maar vooral entertainer. Met zijn onvervalste Rotterdamse humor is Joris een graag geziene artiest in Rotterdam. Joris is altijd in staat om op gepaste wijze, met kwinkslagen, passende anekdotes of geweldige liedjes de juiste te toon te zetten. Hij voelt de sfeer prima aan, en speelt op perfecte wijze in op omstandigheden,  kortom een echte entertainer. Joris Lutz genoot landelijke bekendheid door theater- en tv optredens in onder meer series als "Ha die Pa", "Dancing with the stars" etc.

Horeca

Tijdens het rondje te Voet is er een tussenstop bij een van onze horecapartners hier is er gelegenheid voor een sanitaire stop en krijgen uw gasten twee drankjes naar keuze geserveerd. Dit is het standaard arrangement. Uiteraard zijn er tal van andere mogelijkheden, welke wij u graag nader toelichten.

Naar de Haaien

Naar de Haaien

Het leukste trio in ons dorp Rotterdam

Kapitein Lagaaij en zijn beide stuurmannen zijn drie onvervalste Rotterdamse artiesten, die de gasten trakteren op komisch repertoire in de bezetting banjo, contrabas en hoe kan het ook anders, accordeon! 
Een oer Rotterdamse act met fantastische eigen geschreven liedjes maar ook bekende Rotterdamse successen zoals: “Langs de Maas, “ik zie de haven al” etc. 

Uiteraard bekende Rotterdamse liedjes zoals: ''Ketelbinkie'' en ''Ik ben aan de Maas geboren'', maar ook eigen geschreven liedjes met veel humor. De heren gaan gekleed in nautische uniformen met maar liefst 5 strepen. Natuurlijk gebeurt dit alles in onvervalst Rotterdams en op een uitermate komische wijze, dit is echt ouderwets lachen gieren brullen!

Naar de Haaien rijdt openbare Rondjes PROEF Rotterdam waar u tickets voor kunt kopen. Liever iets op maat voor uw gezelschap, bedrijf of uw organisatie, neem contact met ons op. Voor meer informatie over optredens van  Naar de Haaien www.naardehaaien.net

 

Roel Pot

Roel Pot

Rotterdamser dan Rotterdams!

Roel Pot is werkelijk te Rotterdams voor woorden, hij werd bekend als presentator bij RTV Rijnmond waar zijn manier van interviewen opzien baarde bij vriend en vijand. Naast zijn radio en tv-presentaties is Roel een meester in improvisatie en heeft daardoor voor een groep of bedrijf altijd iets moois in petto. Als conducteur in de NS commercial met Nick en Simon verkreeg Roel Pot landelijke bekendheid.

Roel is één van de bekendste Rotterdamse taal kunstenaars, in rap tempo vertelt Roel alles over "Rotterdams", hij is als geen ander gespecialiseerd in de Rotterdamse sociolecten. Bovendien is deze goedlachse gast van "Zuid" goed op de hoogte van alles wat zich afspeelt in het hedendaagse Rotterdam.

Roel Pot rijdt openbare Rondjes Rotterdam waar u tickets voor kunt kopen. Liever iets op maat voor uw gezelschap, bedrijf of uw organisatie, neem contact met ons op.  

Jenny van As

Jenny van As

Hoe Rotterdams zou je het willen hebben?

Jenny van As heeft een theater achtergrond en is naast actrice, stadsgids, presentator, buitengewoon ambtenaar bij de Gemeente Rotterdam vooral een echte entertainer.

De uitdrukking “niet lullen maar..” is op Jenny niet echt van toepassing, die blijft maar lullen op z’n Rotterdams! Zij is als geen ander in staat om in onvervalst Rotterdams de meest bijzondere feiten over de Maasstad op te sommen, om nog maar te zwijgen over de leuke verhalen die zij kent, over de meest uiteenlopende Rotterdammers; werkelijk de ene na de andere anekdote!


Zo Rotterdams is dus een Rondje Rotterdam met Jenny van As! ?

 

Jack Kerklaan

Jack Kerklaan

Razende Reporter!

Rotterdammer en entertainer in hart en nieren. Jack is ondermeer bekend van RTV Rijnmond als razende reporter. Als entertainer is Jack de ongekroonde koning van het ludieke amusement. In rap tempo vertelt hij de meest doldwaze anekdotes die alleen de echte Rotterdammers kennen. Opletten geblazen dus tijdens een Rondje Rotterdam met Jack, want voor je het weet ben je de weg kwijt! Ook al is Jack gelukkig niet kwijt te raken vanwege zijn kenmerkende outfit en zorgt hij er ook wel voor dat iedereen bij de les blijft door middel van zijn oud Hollandse ''Roeptoeter''.  Met Jack blijft het keer op keer verrassend wat hij in petto heeft.

Jack Kerklaan is gespecialiseerd in Rondjes te voet op Katendrecht: het unieke schiereiland. Wil je een Rondje te voet op maat voor jouw gezelschap, bedrijf of organisatie, neem contact met ons op. 

 

Steef Vooren

Steef Vooren

Steef Vooren is een Rotterdamse zanger, gitarist theatermaker. Met zijn jarenlange ervaring in diverse Rotterdamse muziektheatergezelschappen is Steef buitengewoon goed ingeburgerd in het Rotterdamse artiesten circuit. Met zeer uiteenlopende opdrachten heeft Steef ervaring opgedaan in veel sectoren. Bedrijven, scholen, instellingen in de gezondheidszorg en kleine privé feestjes zijn bekend terrein voor deze vrolijke Rotterdammer.

 

Steward (zanger acteur Chris Grem)

Steward

Zanger & acteur Chris Grem

Steward oftewel Chris Grem is één van de meest getalenteerde Rotterdamse artiesten van dit moment. Chris is acteur, zanger, muzikant en presentator. Hij maakte furore bij vele theaterproducties en is op dit moment prominent voorman van: Het Groot niet te Vermijden.

Kijk niet gek op wanneer deze Steward tijdens één van de tussenstops plotseling opduikt in een geheel andere creatie en een geweldige Rotterdamse medley zingt.

Steward rijdt Rondjes Rotterdam op maat voor jouw gezelschap, bedrijf of organisatie, voor meer informatie neem contact met ons op. 

  

Guus Bok en Wendy Hoogendijk

Guus Bok en Wendy Hoogendijk

Guus en Wendy kennen elkaar van de opleiding muziektheater aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts). Tijdens deze opleiding merkten zij al snel de onderlinge chemie en de passie voor het samen zingen en acteren. Daarnaast ontdekten zij de liefde voor Rotterdam. Wij noemen hen wel eens gekscherend de “nieuwe Rotterdammers” niet geboren maar wel degelijk getogen in Rotterdam.

Guus Bok heeft een solo carrière als zanger en treedt regelmatig op met zijn band. Guus is bovendien een zeer bevlogen presentator. Wendy treedt tevens regelmatig op in theatervoorstellingen en als zangeres. Kortom twee veelzijdige artiesten met een groot hart voor Rotterdam.

 

 

Ontdek Rotterdam met Rondje Rotterdam!