Rondje Rotterdam met Simon Stokvis (3 uur)

Rondje Rotterdam met Simon Stokvis
Stokvis_website_v2
Datum: zondag 20 augustus 2023 13:00

Locatie: start: ss Rotterdam

            Prijs: €51,50 p.p incl. reserveringskosten

           Boek Nu


Rondje Rotterdam met Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier de artiest) is een geweldige gebeurtenis, een soort theatervoorstelling "op een touringcar". We gaan door heel Rotterdam, naar Delfshaven, naar Spangen en naar de Reus van Rotterdam. Kortom, een ludieke stadstour in luxe touringcar door Rotterdam onder leiding van Simon Stokvis. Simon heeft niet alleen bijzondere informatie over Rotterdam, ook zingt hij zijn bekende liedjes, zoals "Rotterdam wordt wakker".

Rondje Rotterdam met Simon Stokvis is een heuse theatervoorstelling en wordt dan ook uitgevoerd in een hiervoor speciaal uitgeruste bus. Dat wil zeggen: met grote ruiten, eenvoudige instap en een high-end audio-installatie met de kwaliteit zoals u dat mag verwachten in een theater.

Samen met zijn collega Bep Roodenburg neemt Simon je mee op een bijzondere stadstour door het Rotterdam van heden en verleden. Uiteraard voert de tour langs de belangrijkste iconen van de stad na vertrek bij het ss Rotterdam. Zo komen we langs het nieuwe Centraal Station, De Kuip, de imposante Martkthal, De Erasmus- en Willemsbrug, het historische Delfshaven, de Kubus woningen etc. etc. Simon heeft als hoofredacteur van De Bruine Rotterdammer als geen ander altijd bijzondere informatie over het Rotterdam van nu en het Rotterdam van toen.

Simon Stokvis heeft tientallen anekdotes over bijzondere Rotterdamse gebeurtenissen en Rotterdamse persoonlijkheden. Piet Hein, Bep van Klaveren, Pim Fortuyn of Coen Moulijn? We staan letterlijk stil bij al deze grootheden van de stad. Simon Stokvis maakt er altijd een spektakelstuk van! Deze ontdekkingsreis door Rotterdam is een feest om mee te maken. Dit Rotterdams onderonsje wil je niet missen. Het Rondje Rotterdam met Simon Stokvis is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar (niet vanwege het taalgebruik, maar qua concentratievermogen). Deze rijdende voorstelling met Simon Stokvis en zijn collega Bep Roodenburg duurt 3 uur,begint en eindigt bij het ss Rotterdam en heeft een tussenstop met een kopje koffie/thee. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 

 

 

Kaart