Rondje Rotterdam met Simon Stokvis € 42,50 p.p. (ca. 3 uur)

Rondje Rotterdam met Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier) is een geweldige gebeurtenis, een soort voorstelling "op de bus"; kortom, een ludieke stadstour in luxe touringcar door Rotterdam onder leiding van Simon Stokvis. Simon heeft niet alleen bijzondere informatie over Rotterdam, hij zingt ook zijn bekende liedjes, zoals "Rotterdam wordt wakker".
Rondje Rotterdam met Simon Stokvis vertrekt en eindigt bij het ss Rotterdam, één van de meest markante locaties van Rotterdam.

bus rondje rotterdam binnenbus Rondje Rotterdam aug 2016 1

De route van Rondje Rotterdam met Simon Stokvis
Wij vertrekken bij het ss Rotterdam. De bus staat voor de hoofdingang en is te herkennen aan het logo van Rondje Rotterdam.
Onze eerste tussenstop is Delfshaven, De Pilgrim Fathers kerk en het standbeeld van Piet Hein. Dan reizen we naar het voormalig woonhuis van Pim Fortuyn waar wij de bus uitgaan voor een korte wandeling met Simon. Vervolgens rijden we langs het standbeeld van de Reus van Rotterdam, het nieuwe Centraal Station, het standbeeld van Bep van Klaveren, langs de Kralingse Plas, naar het Zalmhuis voor een tussenstop*. Hier krijgt u een kop koffie of thee aangeboden; toonbeeld van Rotterdamse gastvrijheid. Vervolgens gaan we op weg naar De Kuip voor een blik op het standbeeld van Coen Moulijn. We naderen het einde van onze bijzondere tour door Rotterdam en wordt u weer afgezet bij het ss Rotterdam. Rondje Rotterdam met Simon Stokvis duurt ca. 3 tot uur (afhankelijk van het verkeersaanbod). *De tussenstop bij het Zalmhuis is na ca. 2 uur na vertrek van het ss Rotterdam.

Kosten en voorwaarden
Een Rondje Rotterdam met Simon Stokvis kost € 42,50 per persoon. Een ticket bestellen is eenvoudig, klik op de button hiernaast (rechts) "Kaarten bestellen" u kunt een datum kiezen en op veilige wijze betalen per Ideal. U koopt een ticket vergelijkbaar met een kaartje voor een theatervoorstelling. Klik hier voor de voorwaarden. Voor kinderen (tot 15 jaar) is een Rondje Rotterdam met Simon Stokvis helaas niet geschikt. Wilt u tijdens een Rondje Rotterdam toch kinderen meenemen, dan verwijzen wij u naar één van de andere thema Rondjes Rotterdam.


Rondje Rotterdam met Joris Lutz € 34,50 p.p. (ca. 3 tot 3½ uur)

De route van een Rondje Rotterdam met Joris Lutz
Wij vertrekken bij het ss Rotterdam en reizen via Katendrecht, de Hoerenloper, de Witte de Withstraat naar Delfshaven, waar u bij Stadsbrouwerij De Pelgrim een drankje krijgt aangeboden. We vervolgen onze route via de Nieuwe Binnenweg en het nieuwe Centraal Station naar de Markthal en reizen verder door Rotterdam. Onderweg kletst Joris honderduit over zijn prachtige Rotterdam. Afkomstig uit een theater familie heeft Joris altijd bijzondere verhalen over Rotterdam en over Rotterdammers. Joris is bovendien zanger gitarist, waar u onderweg van kunt genieten. Rondje Rotterdam met Joris Lutz duurt ca. 3 tot 3 1/2 uur, afhankelijk van het verkeersaanbod. Meer informatie Rondje Rotterdam met Joris Lutz.

Kosten en voorwaarden
De kosten voor een Rondje Rotterdam met Joris Lutz bedragen € 34,50 per persoon. Een ticket bestellen is eenvoudig, klik op de button hiernaast (rechts) "Kaarten bestellen" u kunt een datum kiezen en op veilige wijze betalen per Ideal. U koopt een ticket vergelijkbaar met een kaartje voor een theatervoorstelling. Klik hier voor de voorwaarden.


Rondje Rotterdam 'Borrelt' met Naar de Haaien € 52,00 p.p. (ca. 3½ uur)

De route van een Rondje Rotterdam 'Borrelt' met Herman Douw en trio Naar de Haaien
Wij vertrekken onder luid gezang bij het ss Rotterdam en reizen via de Witte de Withstraat, Delfshaven, de Nieuwe Binnenweg en het nieuwe Centraal Station naar de Markthal. Wij brengen een bezoek aan de Markthal en reizen verder door Rotterdam. Onderweg vertelt rasechte Rotterdammer Herman Douw, theaterman en bandleider van trio Naar de Haaien zaken over Rotterdam, waar zelfs echte Rotterdammers nog niet eerder van hebben gehoord. Tijdens één van de tussenstops treedt het voltallig trio op en zult u zich kostelijk vermaken met het komische repertoire van de heren. U bezoekt tijdens dit Rondje Rotterdam 'Borrelt' twee verschillende horecagelegenheden waar u een drankje en een hapje wordt aangeboden. We zetten onze reis voort en komen via De Kop van Zuid op Katendrecht uit. Daarna reizen wij door naar het ss Rotterdam waar het Rondje Rotterdam ten einde is gekomen. Rondje Rotterdam met Herman Douw duurt ca. 3½ uur, afhankelijk van het verkeersaanbod. Meer informatie Rondje Rotterdam met Herman Douw en trio Naar de Haaien.Kosten en voorwaarden
De kosten voor een Rondje Rotterdam met Naar de Haaien bedragen € 52,00 per persoon. Een ticket bestellen is eenvoudig, klik op de button hiernaast (rechts) "Kaarten bestellen" u kunt een datum kiezen en op veilige wijze betalen per Ideal. U koopt een ticket vergelijkbaar met een kaartje voor een theatervoorstelling. Klik hier voor de voorwaarden.


Rondje PROEF Rotterdam € 67,50 p.p. (5 tot 5½ uur)

De route van PROEF Rotterdam (culinair en theatraal)
Wij vertrekken om 14:30 uur bij het ss Rotterdam. Het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika lijn en cruiseship, waar u aan het eind van deze tour uitgenodigd wordt een kijkje te komen nemen. De bus staat voor de hoofdingang en is te herkennen aan het logo van Rondje Rotterdam. Door ons uitgebreide horecanetwerk kunnen de locaties van de tussenstops op basis van beschikbaarheid varieren. U nuttigd in iedergeval een 3-gangendiner en elke gang is op een andere locatie. Rond 19:30 uur arriveren we bij het ss Rotterdam, waar u uw Rondje "Proef Rotterdam" op eigen gelegenheid verder voortzet. Rondje Proef Rotterdam duurt ca. 5 tot 5 1/2 uur, afhankelijk van het verkeersaanbod. Meer informatie PROEF Rotterdam.

Kosten en voorwaarden
De kosten voor een Rondje PROEF Rotterdam met entertainment bedragen €67,50 per persoon. Een ticket bestellen is eenvoudig, klik op de button hiernaast (rechts) "Kaarten bestellen" u kunt een datum kiezen en op veilige wijze betalen per Ideal. U koopt een ticket vergelijkbaar met een kaartje voor een theatervoorstelling. Klik hier voor de voorwaarden.