Belangrijke mededeling COVID-19 (update 25-05-2020)

Beste lezer,

Als gevolg van alle door de overheid gestelde maatregelen en richtlijnen met betrekking tot (georganiseerde) evenementen plus de verontruste reacties van velen van u met betrekking tot de gezondheid, zullen openbare Rondjes Rotterdam tot juli vooralsnog worden verplaatst naar nader te bepalen data in de toekomst. Vanaf 1 juni kunnen wij wel weer Rondjes Rotterdam uitvoeren op basis van uitkoop van de gehele bus tot een maximum van 13 personen met inachtneming van de gestelde richtlijnen. Vanaf 1 juli ziet het er wellicht weer anders uit, wij volgen de ontwikkelingen uiteraard op de voet.

Wij danken u nogmaals, mede namens de Rondje Rotterdam artiesten voor de vele enthousiaste en positieve berichten en voor uw begrip.

Zodra er meer duidelijkheid is zullen we dit uiteraard meteen melden. Vanwege de omvang van alle maatregelen, zijn wij per telefoon en per e-mail minder goed bereikbaar en is ons kantoor niet dagelijks geopend.

Blijf gezond beste mensen!

Team Rondje Rotterdam

 


Belangrijke mededeling COVID-19 (update 07-05-2020)

Beste lezer,

Gezien de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus, alle overheidsmaatregelen en de verontruste reacties van velen van u met betrekking tot de gezondheid, zullen Rondjes Rotterdam tot en met juni worden verplaatst naar een nader te bepalen datum. Uiteraard zijn wij hierin voor een belangrijk deel gehouden aan de voorwaarden en richtlijnen van de overheid.

Tickets voor Rondjes Rotterdam welke moeten worden verplaatst als gevolg van het coronavirus blijven geldig. Zodra de gelegenheid zich voor zal doen dat wij weer in staat zijn Rondjes Rotterdam uit te voeren, zullen wij dit aan tickethouders communiceren en samen een nieuwe datum voor het Rondje Rotterdam plannen. Uiteraard zullen wij ons houden aan dan geldende adviezen en richtlijnen van de overheid met betrekking tot uw en onze gezondheid.

Eventueel kunt u uw ticket omwisselen voor een cadeaubon. Vooralsnog blijven tickets en/of cadeaubonnen geldig t/m 31 december 2021. Indien noodzakelijk of wenselijk kunnen wij de geldigheid hiervan oprekken.

Zodra er meer duidelijkheid is zullen we dit uiteraard meteen melden. Vanwege de omvang van alle maatregelen zijn wij telefonisch en per e-mail minder goed bereikbaar en is ons kantoor momenteel niet geopend.

Wij vertrouwen op uw begrip en wensen wij u uiteraard veel gezondheid toe.