Ervaar Rotterdam als nooit tevoren met Rotterdamse artiesten

weblogo

Rondje Rotterdam met Simon Stokvis

Humoristische stadstour van ca. 3 uur voor € 42,50 p.p.
Rondje Rotterdam met Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier de artiest) is een geweldige gebeurtenis, een soort theatervoorstelling "op een touringcar"; we gaan door heel Rotterdam, naar Delfshaven, naar de Reus van Rotterdam. Kortom, een ludieke stadstour in luxe touringcar door Rotterdam onder leiding van Simon Stokvis. Simon heeft niet alleen bijzondere informatie over Rotterdam, hij zingt ook zijn bekende liedjes, zoals "Rotterdam wordt wakker". Rondje Rotterdam met Simon Stokvis vertrekt en eindigt bij het ss Rotterdam, één van de meest markante locaties van Rotterdam.

Rondje Rotterdam met Simon Stokvis is een heuse theatervoorstelling en wordt dan ook uitgevoerd in een speciaal hiervoor uitgeruste bus. Dat wil zeggen met grote ruiten, eenvoudige instap en een high-end audio-installatie met de kwaliteit zoals u dat mag verwachten in een theater.

Samen met zijn collega Bep Roodenburg neemt Simon je mee op een bijzondere stadstour door het Rotterdam van heden en verleden. Uiteraard voert de tour langs de belangrijkste iconen van de stad na vertrek bij het ss Rotterdam, zoals het nieuwe Centraal Station, De Kuip en de imposante Martkthal. Simon heeft als hoofredacteur van De Bruine Rotterdammer als geen ander altijd bijzondere informatie over Rotterdam.

Simon Stokvis heeft tientallen anekdotes over bijzondere Rotterdamse gebeurtenissen en Rotterdamse persoonlijkheden. Piet Hein, Bep van Klaveren, Pim Fortuyn of Coen Moulijn? We staan letterlijk stil bij al deze grootheden van de stad! Simon Stokvis maakt er een spektakelstuk van, deze ontdekkingsreis door Rotterdam is een feest om mee te maken. Dit Rotterdams onderonsje wil je niet missen.

 bus Rondje Rotterdam aug 2016 1bus Rondje Rotterdam aug 2016 2

Tijdsduur
Rondje Rotterdam met Simon Stokvis duurt ca. 3 uur, afhankelijk van het verkeersaanbod.

De route
De bus staat voor de hoofdingang van het ss Rotterdam en is te herkennen aan het logo van Rondje Rotterdam en vertrekt om 13:00 uur. De eerste tussenstop is Delfshaven bij de Pilgrim Fathers kerk en het standbeeld van Piet Hein. Dan reizen we langs het voormalig woonhuis van Pim Fortuyn waar wij (indien mogelijk) de bus uitgaan voor een korte wandeling met Simon. Vervolgens rijden we langs het standbeeld van de Reus van Rotterdam, het nieuwe Centraal Station, het standbeeld van Bep van Klaveren, langs de Kralingse Plas, naar één van onze partners voor een tussenstop (rond 15:00 uur). Hier krijg je een kop koffie of thee aangeboden; overige dranken en/of een stuk gebak kun je ter plekke bestellen en dienen contant te worden voldaan. Vervolgens gaan we op weg naar De Kuip voor een blik op het standbeeld van Coen Moulijn. We naderen het einde van deze bijzondere tour door Rotterdam en dan word je weer afgezet bij het ss Rotterdam. Na de tour kun je eventueel het ss Rotterdam bezoeken, de toegang is vrij. (Eventuele tours aan boord zijn via het ss Rotterdam te bespreken.)

Kosten en voorwaarden
De kosten voor een Rondje Rotterdam met Simon Stokvis bedragen € 42,50 incl. BTW per persoon. Een ticket bestellen is eenvoudig. Je kiest een datum en betaalt op veilige wijze betalen per Ideal. Je koopt een ticket vergelijkbaar met een kaartje voor een theatervoorstelling. Klik hier voor de voorwaarden. Voor kinderen (tot 15 jaar) is een Rondje Rotterdam met Simon Stokvis helaas minder geschikt. Wil je tijdens een Rondje Rotterdam toch kinderen meenemen, dan verwijzen wij je naar één van de andere thema Rondjes Rotterdam. Tijdens het Rondje Rotterdam is het niet toegestaan om honden mee te nemen in de bus. De tour is tevens ook geschikt voor mensen die mindervalide of slecht ter been zijn.

Openbaar Rondje Rotterdam met Simon Stokvis
Bestel nu je kaarten »
Zoek op datum »

Besloten groeps- of bedrijfsuitje
Laat je informeren over alle arrangementen via onderstaand formulier.

Formulier voor vragen en groeps- of bedrijfsuitjes:

captcha

 

 

 

 

 

 

 

Online tickets

 

Een 1e indruk

 

rondjerotterdam simon stokvis video

Mis geen nieuws en acties

SFbBox by website