Ervaar Rotterdam als nooit tevoren met Rotterdamse artiesten

weblogo

Rondje 'PROEF' Rotterdam

Culinaire stadstour met Rotterdamse artiesten, € 67,50 p.p.

Rondje ‘PROEF’ Rotterdam is een smaakvolle bustour gevuld met diverse historische, architectonische en culinaire bijzonderheden van Rotterdam. Na afloop van deze tour weet je het zeker; Rotterdam smaakt naar meer.

De route en tussenstops willen nog wel eens variëren. Dus laat je verrassen. Tijdens de rondjes 'PROEF' Rotterdam worden er 3 tussenstops gemaakt.

Met tussenstops bij diverse Rotterdamse horeca gelegenheden, maken we op een geheel andere wijze (hernieuwd) kennis met de stad. Zo nemen we een kijkje achter de schermen bij de oudste Stadsbrouwerij van Rotterdam; De Pelgrim, waar er uiteraard een aantal glaasjes van hun 'vloeibare goud' worden geproefd vergezeld door een voorgerecht. Vervolgens zal het hoofdgerecht worden genuttigd bij bijvoorbeeld Fellini in de Markthal of het Witte Huis in de Oude Haven, waar een uitstekend Grand Café in is gevestigd. Het zou ook kunnen bij het nostalgische Zalmhuis met de stijlvolle Art Nouveau brasserie en een fabuleus uitzicht op de Rotterdamse Maas of bij het beroemde huiskamerrestaurant Kaat Mossel, om het ware verhaal van Kaatje te ontdekken of proeft u de beste Rotterdamse bal bij de oergezellige Ballentent. Na al deze lekkernijen rijd je richting een heerlijke afsluiting bij de Fenix Food Factory of het ss Rotterdam waar de bustour eindigt. Tijdens een van deze tussenstops staat je tevens een verrassingsoptreden te wachten.

shutterstock 189440687Naar de Haaien los 2012Naar de Haaien

De diverse echt Rotterdamse artiesten, die voor de begeleiding zorgen, hebben allen hilarische anekdotes over bijzondere Rotterdamse gebeurtenissen, cultuur, architectuur en persoonlijkheden. Zij maken er een onvergetelijke ervaring van.

** Geef door als je speciale dieetwensen hebt.

Tijdsduur
Rondje 'PROEF' Rotterdam duurt ca. 5 uur, afhankelijk van het verkeersaanbod.

Vertrek- en eindpunt
Je vertrekt om 14:30 bij het ss Rotterdam. Het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseship, waar je aan het eind van deze tour uitgenodigd wordt een kijkje te komen nemen. De bus staat voor de hoofdingang en is te herkennen aan het logo van Rondje Rotterdam. Rond 19:30 arriveer je weer bij het ss Rotterdam. Hou er rekening mee dat er ook kleine stukken gelopen wordt.

Kosten en voorwaarden
De kosten voor een Rondje ‘PROEF’ Rotterdam met één van de artiesten bedragen € 67,50 per persoon incl. BTW. Een ticket bestellen is heel eenvoudig. Je kiest een datum en betaalt veilig met iDeal en koopt een ticket dat vergelijkbaar is met een kaartje voor een theatervoorstelling met diner. Klik hier voor de voorwaarden.

Openbaar Rondje 'Proef' Rotterdam
Bestel nu je kaarten »
Zoek op datum »

Besloten groeps- of bedrijfsuitje
Voor een besloten groep is een rondje op maat mogelijk. Naast de horecapartners zijn er nog veel meer mogelijkheden. Het aantal tussenstops of gangen is ook zelf te bepalen. Laat je informeren via onderstaand formulier.

Formulier voor vragen en groeps- of bedrijfsuitjes:

captcha

 

Partners Rondje 'PROEF' Rotterdam

kaatmossel artikelLogo pelgrimLogo ss Rotterdamlogo zalmhuis1.3ballentent meliefbender DSW LOGO1 01FINAL LOGO 1witte huis logo cafefellini rotterdamUFORestaurant

 

 

 

 

 

 

 

 

Online tickets

 

Een 1e indruk

videobutton

Mis geen nieuws en acties

SFbBox by website