Ervaar Rotterdam als nooit tevoren met Rotterdamse artiesten

weblogo

Rondje Rotterdam 'TE VOET'

Rondje Rotterdam 'TE VOET' met Jack Kerklaan

Rondje Rotterdam Te Voet met Jack KerklaanVoor kleine gezelschappen bestaat de mogelijkheid een Rondje Rotterdam te Voet op Katendrecht mee te maken onder leiding van Jack Kerklaan.

Jack Kerklaan neemt jullie mee op Katendrecht; een verrassend stukje Rotterdam met een rijke historie in een geheel nieuw jasje gestoken.

Jack Kerklaan, Rotterdammer en entertainer in hart en nieren, is ondermeer bekend van RTV Rijnmond als razende reporter. Als entertainer/acteur is Jack de ongekroonde koning van het ludieke amusement. In rap tempo vertelt hij de meest doldwaze anekdotes zoals alleen de echte Rotterdammers kunnen. Opletten geblazen dus tijdens een Rondje Rotterdam met Jack, want voor je het weet ben je de weg kwijt! Alhoewel het met zijn kenmerkende outfit lastig is Jack kwijt te raken, daarbij zorgt hij er met zijn Oud Hollandsche 'Roeptoeter' wel voor dat iedereen bij de les blijft.

Tijdens jullie Rondje Rotterdam kan er een stop worden gemaakt bij Café De Ouwehoer. Hier krijgen jullie een drankje naar keuze aangeboden (bier/wijn/fris/koffie/thee). Ook bestaat de mogelijkheid op de koffie te gaan of vervolgens te dineren bij het ss Rotterdam.

Informeer naar de mogelijkheden voor een groeps- of bedrijfsuitje Rondje Rotterdam 'Te Voet' via onderstaand formulier.

 

Formulier voor vragen en groeps- of bedrijfsuitjes:

captcha

 

 

 

 

 

 

Online tickets

 

Mis geen nieuws en acties

SFbBox by website