Ervaar Rotterdam als nooit tevoren met Rotterdamse artiesten

weblogo

Rondje Rotterdam met Joris Lutz

Een humoristische stadstour voor € 34,50 p.p.
Joris LutzRondje Rotterdam met Joris Lutz is een geweldige tour door het mooie Rotterdam. Een schoolreisje voor volwassenen vol met leuke verhalen, bijzondere anekdotes, weetjes en vertier uit het leven van Joris en zijn Rotterdam. Wij rijden vanaf Katendrecht met de Rijnhavenbrug alias 'de hoerenloper', naar Delfshaven en via diverse highlights in het centrum zoals het nieuwe Centraal Station, de imposante Martkhal, de Kubuswoningen terug naar het unieke cruiseship ss Rotterdam. Kortom, een ludieke stadstour in luxe touringcar door Rotterdam onder leiding van Joris Lutz. Joris heeft niet alleen bijzondere informatie over Rotterdam, hij zal je ook verrassen met een optreden tijdens de tussenstop bij Stadsbrouwerij De Pelgrim, alwaar u ook een drankje krijgt aangeboden. Een rondje met Joris Lutz vertrekt en eindigt bij het ss Rotterdam.

Bekende Rotterdammer Joris Lutz (de artiest) is theaterman, presentator, zanger/gitarist maar vooral entertainer. Met zijn onvervalste Rotterdamse humor is Joris een graag geziene gast in Rotterdam. Joris is altijd in staat om op gepaste wijze, met kwinkslagen, passende anekdotes of geweldige liedjes de juiste toon te zetten. Hij voelt de sfeer prima aan, en speelt op perfecte wijze in op de omstandigheden, kortom een echte entertainer. Joris Lutz genoot landelijke bekendheid door theater- en tv optredens in ondermeer series als ''Ha die Pa, ''Dancing with the stars etc.

Tijdsduur
Rondje Rotterdam met Joris Lutz duurt ca. 3 uur, afhankelijk van het verkeersaanbod.

De route
We vertrekken bij het ss Rotterdam en reizen via Katendrecht, de Hoerenloper, het Scheepvaartskwartier, de Eurmast en de Witte de Withstraat naar Delfshaven, waar u bij Stadsbrouwerij De Pelgrim een drankje krijgt aangeboden. We vervolgen onze route via de Nieuwe Binnenweg en het nieuwe Centraal Station naar de Markthal. Vervolgens gaan we terug naar Zuid over de Willemsbrug waar u het beste uitzicht over de skyline van de stad heeft. De tour zal weer eindigen bij het ss Rotterdam.

Kosten en voorwaarden
De kosten voor een Rondje Rotterdam met Joris Lutz bedragen €34,50 incl. BTW per persoon. Een ticket bestellen is heel eenvoudig. Je kiest een datum en betaalt op veilige wijze via iDeal. Je koopt een tickets vergelijkbaar met een kaartje voor een theatervoorstelling. Klik hier voor de voorwaarden.

Openbaar Rondje Rotterdam met Joris Lutz
Bestel nu je kaarten »
Zoek op datum »

Besloten groeps- of bedrijfsuitje
Laat je informeren over alle mogelijkheden via onderstaand formulier.

Formulier voor vragen en groeps- of bedrijfsuitjes:

captcha

 

 

 

 

 

 

Online tickets

 

Mis geen nieuws en acties

SFbBox by website