Ervaar Rotterdam als nooit tevoren met Rotterdamse artiesten

weblogo

Rondje Rotterdam 'CRUISE'

Een Rondje Rotterdam vanaf de Maas.
Eén van de mooiste manieren om Rotterdam te ontdekken is natuurlijk vanaf de Maas, Rotterdam is tenslotte niet voor niets De Maasstad. De vaartocht begint bij het voormalig cruiseschip het ss Rotterdam, waar je ook de avond kunt afsluiten. Tijdens een vaartocht over de Maas vaar je o.a. de Rotterdamse skyline tegemoet en met een beetje geluk zwaaien we één van de vele en imposante cruiseschepen uit, welke Rotterdam op dit moment regelmatig aan doen. Of varen we door de diverse gezellige binnenhaventjes die onze stad rijk is. Als je wilt maken wordt er een tussenstop (of meerdere) gemaakt bij onze Rotterdamse partners voor een versnapering. Of wordt een diner genuttigd aan boord of bij het ss Rotterdam? Ook kan een feestelijke afsluiting verzorgd worden. En of dat nog niet genoeg gezelligheid is, bestaat er bovendien nog de mogelijkheid voor avonturiers om een RIB-adventure aan te gaan.

Ons Rotterdams entertainment begeleidt jouw Rondje Rotterdam "Cruise" begeleiden. Zij hebben uiteraard hilarische anekdotes over bijzondere Rotterdamse gebeurtenissen, cultuur, architectuur, zeehelden en andere Rotterdamse persoonlijkheden. Tevens verzorgen zij typisch Rotterdamse optredens, om er zodoende een onvergetelijke ervaring van te maken.

Het Rondje Rotterdam "Cruise" kan volledig voor jou en jouw gezelschap op maat worden gemaakt. Hierbij is er keuze uit diverse artiesten, horecastops en schepen. Zo werken we samen met diverse partyschepen, 'De Borrelboot' en 'De Tenders.' Niets is te gek voor Rondje Rotterdam. Vul onderstaand formulier in voor alle mogelijkheden en een vrijblijvend voorstel.

20120913094442 M 11248bree veertien goed1764 partyboot rotterdam smaragd1 1

Formulier voor een Rondje Rotterdam Cruise groeps- of bedrijfsuitje op maat:

captcha

Partners Rondje Rotterdam Cruise

 

AAEAAQAAAAAAAAg9AAAAJGNkZmI3MDM2LTE0ODEtNDhlNC1iMzliLTdlYWVkMDc0MGVkMgcropped combi logomet de Tenders

 

 

 

 

 

 

Online tickets

 

Mis geen nieuws en acties

SFbBox by website