Ervaar Rotterdam als nooit tevoren met Rotterdamse artiesten

weblogo

Rondje Rotterdam borrelt met Naar de Haaien

Een ludieke stadstour voor € 52,- p.p. (inlusief borrelarrangement)
Portret Naar de Haaien vrijgemaaktIets te vieren? Hef het glas tijdens de borrel-editie van Rondje Rotterdam met het trio 'Naar de Haaien' onder leiding van Kapitein Lagaaij en zijn twee stuurmannen. (de artiesten). Tijdsduur: 14:30 uur vertrek, 18:00 uur einde - locatie ss Rotterdam, 3e Katendrechtsehoofd 25.

Rondje Rotterdam is een gezellige bustour gevuld met diverse historische, architectonische en culinaire bijzonderheden van Rotterdam. Tijdens dit rondje zijn er tussenstops bij diverse unieke Rotterdamse horecagelegenheden, waar we met elkaar het glas heffen. Begeleid door deze Rotterdamse artiesten wordt het echt een onvergetelijke ervaring van.

Je brengt een bezoek aan de oudste bierbrouwerij die onze stad rijk is, De Pelgrim. Hier proeven we een aantal glazen van hun vloeibare goud gebrouwen in het mooie Delfshaven om daarna de route met de bus te vervolgen via diverse beziens- en wetenswaardigheden met een wandeling via de Markthal en de kubuswoningen naar het gezellige grandcafé Het Witte Huis, gevestigd in een prachtig pand wat als één van de weinige gebouwen in het stadscentrum het bombardement van Rotterdam heeft doorstaan. Hier krijg je een drankje en borrelhapje aangeboden. Na al deze gezelligheid rijden we naar Katendrecht waarbij een fotomoment op de Hoerenloper niet kan ontbreken. Om vervolgens weer veilig bij het ss Rotterdam terug te keren.

Het Rondje Rotterdam laat je op een geheel andere wijze (hernieuwd) kennis maken met Rotterdam.

Openbaar Rondje Rotterdam Borrelt met Naar de Haaien
Bestel nu je kaarten »
Zoek op datum »

Besloten groeps- of bedrijfsuitje
Laat je informeren over alle arrangementen via onderstaand formulier.

Formulier voor vragen en groeps- of bedrijfsuitjes:

captcha

 

Partners Rondje Rotterdam 'Borrelt'
pelgrimwitte huis logo cafe hover

 

 

 

 

 

 

Online tickets

 

Mis geen nieuws en acties

SFbBox by website