Ervaar Rotterdam als nooit tevoren met Rotterdamse artiesten

weblogo

Groepsuitjes en personeelsuitjes

Op zoek naar een origineel groepsuitje?

Beleef samen met collega's, familie of vrienden een humoristische stadstour door Rotterdam met Rotterdamse artiesten

Het wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen geblazen. Laat je informeren over de mogelijkheden voor een besloten groep (maatwerk), waarbij je exclusief beschikt over één of meerdere touringcars. Een groepsuitje via een openbaar rondje is uiteraard ook mogelijk en bekijk hiervoor de verschillende data en thema's van deze publieksrondjes.

Maatwerk
Wanneer je een Rondje Rotterdam met bijv. Simon Stokvis kiest, wordt het script op maat gemaakt met een fantastisch programma met bijzondere anekdotes speciaal voor en over jou en je genodigden. Alle artiesten zorgen voor een onvergetelijke belevenis met een persoonlijke twist.

Of bijvoorbeeld een Rondje ‘PROEF’ Rotterdam, een culinaire stadstour met Rotterdamse artiesten en een overheerlijk Rotterdams menu welke op diverse locaties wordt genuttigd.

Of een Rondje Rotterdam borrelt. Een gezellige bustour gevuld met diverse historische, architectonische en culinaire bijzonderheden van Rotterdam.

Via een uitgebreid netwerk en de horecapartners zijn er tal van mogelijkheden om je groepsuitje compleet te maken. Het aantal en gewenste tussenstops, gangen of artiesten is zelf te bepalen. Bij interesse vul onderstaand formulier in of neem contact op via 010 820 9226.

Formulier voor groepsuitjes en overige vragen:

captcha

groepsuitje Rondje Rotterdam Een Rondje Rotterdam in het english? Please, vul bovenstaand formulier in.

 

 

 

 

 

 

Mis geen nieuws en acties

SFbBox by website