Rotterdamsch Matinee Diner in Zalmhuis

Dit jaar is het zo ver, Rondje Rotterdam bestaat vijf jaar en dit willen wij natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Ter ere van dit feestelijk jubileum organiseren wij een Rotterdamsch Matinee-Diner op 22 september 2019. In de afgelopen vijf jaar is het aanbod aan artiesten en thema’s stevig uitgebreid en hebben wij al zo’n 20.000 gasten mogen ontvangen bij Rondje Rotterdam.

Dit Rotterdamsch Matinee Diner zal plaatsvinden in de Grand Salle van het Zalmhuis, gelegen aan de Nieuwe Maas. Het zal een op en top ouderwets gezellige Rotterdamse middag worden met Simon Stokvis en collega Bep Roodenburg plus trio Naar de Haaien. Een middag waar gegeten, gedronken, gelachen en gedanst zal worden en ons terug doet denken aan het “Toen was geluk heel gewoon” tijdperk.

Op 22 september van 15:30 – 20:00 uur zal deze eenmalige en unieke middagvoorstelling plaatsvinden. U mag een feestelijke middag/avond verwachten waar een overheerlijk 3 gangen diner zal worden geserveerd inclusief koffie/thee/frisdrank/wijn en bier. 

Tussen de gangen door zorgen onze artiesten voor diverse muzikale intermezzo’s met veel humor, leuke conferences, een quiz en vooral heel veel gezelligheid. Het zal u aan niets ontbreken op dit bijzondere Rotterdamse feestje.

Kaarten voor dit Rotterdamsche Matinee-Diner zijn vanaf NU verkrijgbaar en kosten €92,50 per stuk. Wil jij erbij zijn? Haast je want er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar!

BOEK NU

DEEL DIT BERICHT OP: