Wereldhavendagen met Simon Stokvis

Een bijzonder Rondje Rotterdam met Simon Stokvis speciaal ter gelegenheid van de Wereldhavendagen, waarbij we een bezoek brengen aan één van de nog weinig overgebleven plekjes in de Rotterdamse havens met een verbazingwekkend stukje natuur en cultuur.

Het Quarantaine-terrein, even ten Noordwesten van Heijplaat, wat omringd is door havens en rivier. De wallekant langs de rivier is voor Rotterdamse begrippen uniek te noemen, er ligt namelijk een strand.In 1934 werd het terrein opgeleverd als locatie, oorspronkelijk bedoeld om besmette zeelieden en de mensen waarmee ze in contact waren geweest te behandelen en te isoleren, echter die functie heeft het uiteindelijk nooit gehad. Het complex bestond uit twaalf verschillende gebouwen die waren gerangschikt rondom een sportveld. Het voormalige ontsmettingsgebouw is thans een Rijksmonument.

Humoristische tour tijdens de Wereldhavendagen van ca. 2 uur voor € 29,50 p.p.

Tijdsduur
Rondje Rotterdam met Simon Stokvis duurt ca. 2 uur, afhankelijk van het verkeersaanbod.

Kosten en voorwaarden
De kosten voor een Rondje Rotterdam met Simon Stokvis bedragen € 29,50 incl. BTW per persoon. Een ticket bestellen is eenvoudig. Je kiest een datum en tijdstip en betaalt op veilige wijze betalen per Ideal. Klik hier voor de tickets

Besloten groeps- of bedrijfsuitje tijdens Wereldhaven
Laat je informeren over alle arrangementen via onderstaand formulier.

Simon Stokvis 02

 

 

 

 

 

 

 

DEEL DIT BERICHT OP: